Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Πελοπόννησο θα πιάσει 8%, όταν βλέπουμε μια τέτοια δημοσκόπηση από τοπική εφημερίδα!-ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ

Προελαύνει η Ελληνική Λύση!!!-Κρύος ιδρώτας στο Μαξίμου!!!

Πλέον η πραγματικότητα είναι αμείλικτη απέναντι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μαξίμου για να προβάλλουν μια κίβδηλη πραγματικότητα στη πολιτική κονίστρα!

Παρά τον ανηλεή μιντιακό -και όχι μόνο- πόλεμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο προσωπικά, φθάνοντας στο σημείο ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!

Οι “άριστοι” γνωρίζουν ότι η Ελληνική Λύση συνεχώς μεγαλώνει, ορθώνοντας το μόνο πατριωτικό και άμεσο αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στην άτυπη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!! Γεγονός, το οποίο μπορεί να λάβει και μέχρι και επίσημες διαστάσεις κατόπιν των επερχόμενων εκλογών, θέτοντας την Ελληνική Λύση σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης και επίσημα απέναντι στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης των τριών!

Καθώς σε δημοσκόπηση της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, η Ελληνική Λύση στην εκτίμηση ψήφου παρουσιάζεται με 8%!!!

Γεγονός, το οποίο επιβεβαιώνει τη ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!

Να μην λησμονηθεί, άλλωστε, πως ακόμα και η φιλοκυβερνητική “Καθημερινή”, προσφάτως αναγνώρισε την άνοδο της Ελληνικής Λύσης και  στην Βόρεια Ελλάδα.

Ιδού η δημοσκόπηση της “Πελοποννήσου”:

 

 

 

 

Shares