Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Είναι που “αφομοιώνονται”-Ιδού τι έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ιδού το eurarabia σε πλήρη εξέλιξη!!!

Ο αγώνας Γαλλίας εναντίον Πολωνίας κάτω των 18 ετών σταμάτησε με τη Γαλλία να παίζει με 8 παίχτες λόγω αποβολών εναντίον 11 Πολωνών  και στη συνέχεια με 7!!!

Και όλα αυτά σε φιλικό αγώνα παρακαλώ!!!

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έγινε σ’ ένα φιλικό τουρνουά στην Λιμόζ της Γαλλίας. Με το σκορ να είναι στο 2-3 υπέρ των Πολωνών και την Γαλλία να έχει ήδη τρεις κόκκινες, ένα τάκλιν του Μπιλέ και μία κεφαλιά στον αντίπαλό του στην συνέχεια οδήγησαν το ματς στην διακοπή του 13 λεπτά νωρίτερα του αναμενομένου. Αυτό επειδή έφτασε τις τέσσερις κόκκινες κάρτες, αφού βάσει κανονισμού δεν γίνεται να συνεχιστεί παιχνίδι με λιγότερους από οκτώ παίκτες. Στην συνέχεια ακολούθησε και σύρραξη που επήλθε μετά το συμβάν, που χρειάστηκε την παρέμβαση της αστυνομίας για να σταματήσει.

Οι προηγούμενοι τρεις παίκτες που είχαν δεχθεί κόκκινες κάρτες στο ματς για τους «τρικολόρ» ήταν οι Χουσνί (55′), Μπελοσιάν (61′) και Γκομίς (72′). Η Γαλλία αν κέρδιζε το παιχνίδι αυτό θα κατακτούσε το τουρνουά, όμως τελικά η απώλειά του θα είναι το λιγότερο που θα την προβληματίσει.

Ο προπονητής της Κ18 της Γαλλίας, Μπερνάρντ Ντιομεντέ δήλωσε μετά στο France 3 πως «πιθανότατα δεν θα υπάρχει επιστροφή στην ομάδα για κάποιους απ’ αυτούς επειδή πρέπει να κατανοήσουν κάποια πράγματα. Θα τιμωρήσω τους παίκτες που συμπεριφέρονται άσχημα».

Ομολογουμένως, η αγελαία αυτή συμπεριφορά για τη “πολυπολιτισμική” ομάδα της Γαλλίας φέρνει στην επιφάνεια ένα βαθύτερο κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα περί παιδείας και ενστερνισμού ή μη της νοοτροπίας που υπάρχει στη χριστιανική Ευρώπη, η οποία φαίνεται πως δεν μπορεί να εισέλθει στα γκέτο των αλλοδαπών, στα αγαπημένα τέκνα δηλαδή των υποστηρικτών της εθνολογικής ανομοιογένειας, βλέπε “πολυπολιτισμική Ελλάδα” του Μητσοτάκη.

Ιδού ένα δείγμα:

https://twitter.com/i/status/1574049687207804929

πληροφορίες από gazzetta.gr

Shares