Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Είναι αδιανόητο! Ο ΣΥΡΙΖΑ ‘ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ’ ΠΟΥ Η ΝΔ ‘πρόδωσε’ τη Μακεδονία…. ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ…

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην κοινή δήλωση της με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, χαρακτηρίζει την προδοτική συμφωνία ως «Ιστορική συμφωνία των Πρεσπών»!

«Ιστορική» είναι μόνο η απάτη της ΝΔ εις βάρος του Ελληνικού λαού, αφού εκμεταλλεύτηκε το πατριωτικό αίσθημα των ελλήνων για να υποκλέψει την ψήφο του. Αρνείται την Εξεταστική για τις Πρέσπες που έχει εισηγηθεί η Ελληνική Λύση, για να προχωρήσει με την κάλυψη της «Τρόικας Εσωτερικού» στις «Πρέσπες του Αιγαίου». Η Ελληνική Λύση με την βοήθεια του Ελληνικού λαού θα ανατρέψει τα σχέδια τους.

Αυτό ήταν το δελτίο τύπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ το οποίο στηλίτευε τον ξεδιάντροπο τρόπο με τον οποίο η ΝΔ πολιτεύτηκε στο τεράστιο αυτό εθνικό ζήτημα.

H προδοτική συμφωνία των Πρεσπών χαρακτηρίστηκε «Ιστορική» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη …

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κοροιδεύει τους …. ‘όψιμους Μακεδονομάχους’ … μακεδονομάχοι φυσικά προ των εκλογών…. ας δούμε τι λέει η αξιωματική αντιπολίτευση

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πλέον, όχι μόνο δίνει μάχες υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αλλά σε επίσημη τοποθέτησή της, στο κοινό ανακοινωθέν με τις ΗΠΑ που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίζει “ιστορική” τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Στη συνέχεια θέτει το ερώτημα: «Τώρα που συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Μητσοτάκη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ιστορική, θα φέρει επιτέλους τις κυρώσεις συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία προς ψήφιση στη Βουλή ή φοβάται τον πανελλήνιο διασυρμό για την προεκλογική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και την καταψήφιση από τον κ. Σαμαρά και τη μισή κοινοβουλευτική του oμάδα;».

 

Είναι σαφές πως τα δύο μεγάλα (από άποψη εδρών μονο) κόμματα αποτελούν (μαζί με το ΚΙΝΑΛ) μία τρόικα εσωτερικού. Ελπίζουμε να μην εχει σειρά το Αιγαίο και μιλάμε σε λίγο καιρό για ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Shares