Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Είδηση Βόμβα για τον κοροναϊό που κρύβουν τα ΜΜΕ…

Στα τέλη Ιουλίου εμφανίστηκε ένα βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο γρήγορα έγινε viral κι αφορά τον COVID-19.

Το βίντεο προωθήθηκε στα social media  από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον γιο του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά , συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές προτού αφαιρεθεί από το Facebook, το Twitter και το YouTube ως  παραπληροφόρηση σχετικά με τον κοροναϊό.

Περιελάμβανε δώδεκα γιατρούς που συμμετείχαν σε μια ομάδα που ονομάζεται America’s Frontline Doctors, φορώντας λευκές ρόμπες και διαδοχικά προωθώντας υδροξυχλωροκίνη για τη θεραπεία του COVID-19 και σχολιάζοντας αρνητικά  τις προφυλάξεις, όπως η χρήση μάσκας και ta lockdowns για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Οι γιατροί έδωσαν τα ονόματά τους, αλλά παρείχαν λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το πού εργάζονται.

Ανάμεσά τους ήταν ο Dan Erickson και η Simone Gold, οι οποίοι ασκούν και εκτός κάμερας ήταν η Angela Barton, η οποία έχειταιρεία μάρκετινγκ.

Παρουσία του μέλους του Κογκρέσου κου Νόρμαν στα σκαλιά του Καπιτωλίου έγινε το γύρισμα του βίντεο.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 

Ορισμένες μικρές αρχικές μελέτες φάνηκαν να δείχνουν θετικά αποτελέσματα με την υδροξυχλωροκίνη, μια πιο πρόσφατη δοκιμή μεγάλης κλίμακας έδειξε ότι το φάρμακο δεν είχε κανένα πρόσθετο όφελος στους ασθενείς με COVID-19 σε σύγκριση με την τυπική θεραπεία, σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και τον Δρ Anthony Fauci , σύμβουλος του Λευκού Οίκου για το COVID-19 και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων. Το FDA λέει επίσης ότι υπάρχουν “συνεχείς αναφορές σοβαρών καρδιακών ανεπιθύμητων ενεργειών” που σχετίζονται με τη χρήση του φαρμάκου.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares