Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022

Είδηση-Βόμβα!!! Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης: Η Ελλάδα μπορεί να μπλοκάρει την εισαγωγή τουρκικών προϊόντων- θεσμική διαβεβαίωση και από την Ευρώπη-ΒΙΝΤΕΟ

Εθελοτυφλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Για πολλοστή φορά η Ελληνική Λύση σε εθνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τολμά να θέτει σε δημόσια θέα όσα οι άλλοι αποσιωπούν σκοπίμως και επιζήμια για τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ!!! 

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, λοιπόν, και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης, στα πλαίσια συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Δημόσιας Υγείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με ερώτηση του προς τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Τροφίμων, Dr. Bernhard Url, πήρε διαβεβαίωση ότι νομικά η Ελλάδα δικαιούται να μπλοκάρει τις ακατάλληλες και παράνομες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από την Τουρκία.

Ο Εμμανουήλ Φράγκος αναφέρθηκε στις παράνομες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από τρίτες χώρες, που ανταγωνίζονται αθέμιτα την ελληνική παραγωγή, ενώ συχνά προωθούνται παρανόμως στην αγορά ως ελληνικές.

Αναφέρθηκε επίσης στις νομότυπες, οι οποίες δεν ελέγχονται αποτελεσματικά από τις αρμόδιες αρχές και εισέρχονται στην αγορά, χωρίς να τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.

Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τουρκικά προϊόντα που κατακλύζουν την Ελλάδα.

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε επίσης στους κινδύνους για την υγεία των Ελλήνων καταναλωτών από την υπερσυγκέντρωση υψηλότατων επιπέδων χημικών ουσιών, κυρίως λόγω απαγορευμένης (κατά)χρήσης λιπασμάτων και ζιζανιοκτόνων.

Στην ερώτηση του κ. Φράγκου για το αν μπορεί η Ελλάδα να μπλοκάρει τις εισαγωγές των ακατάλληλων τουρκικών αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα, συμφώνησε ότι η Ελλάδα δικαιούται, και εφόσον υπάρχουν στοιχεία, πρέπει να το πράξει.

Βεβαίως στη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τολμούν ούτε για αστείο να αναφερθούν στο φλέγον αυτό ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!

Παρατίθεται το βίντεο με την παρέμβαση του κ. Φράγκου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares