Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022

Είδηση-βόμβα! Παρακολουθούν τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο;

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των υποκλοπών που θα κληθεί η αρμόδια επιτροπή να ερευνήσει το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, με έγγραφο που έστειλαν στην ΑΔΑΕ δύο πολιτικά πρόσωπα, ο πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ζητούν να μάθουν αν παρακολουθούνται τα τηλέφωνά τους.

Αντίδραση Τασούλα για διαρροές στην Επιτροπή Θεσμών
Νωρίτερα, την αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, προκάλεσαν διαρροές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Σε δήλωσή του «με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και των απαράδεκτων διαρροών που συνέβαιναν ακόμα και κατά τη διάρκειά της» ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι «όπως είναι γνωστό, η Βουλή των Ελλήνων, μέσω συγκεκριμένων προβλεπόμενων θεσμικών διαδικασιών ανέλαβε, πέραν της Δικαιοσύνης, ένα σοβαρό μέρος ελέγχου της υπόθεσης παρακολούθησης του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Προβλέπεται συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων την Παρασκευή 26/8, συζήτηση και απόφαση της Ολομέλειας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής τη Δευτέρα 29/8, βάσει της νέας αναθεωρημένης συνταγματικής διάταξης του Νοεμβρίου του 2019 και ήδη σήμερα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εξέφρασε την απαιτούμενη θετική γνώμη της για το διορισμό του Πρέσβη κ. Δεμίρη, ως νέου διοικητού της ΕΥΠ».

 

 

in.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares