Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΙΔΗΣΗ -“ΣΕΙΣΜΟΣ”: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ έδωσαν 9,2 δις στην Τουρκία…

ΕΙΔΗΣΗ -"ΣΕΙΣΜΟΣ": ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ έδωσαν 9,2 δις στην Τουρκία...

Για ακόμη μια φορά, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ συντάχτηκαν σε μία άκρως ανθελληνική γραμμή η οποία πλήττει τα συμφέροντα της Ελλάδας…

Άλλη μια φορά οι ευρωβουλευτές ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ δυστυχώς βάζουν ξανά σε 2η μοίρα τα Εθνικά μας συμφέροντα χρηματοδότης στην ουσία την Τουρκία.

Σύμφωνα με ερώτηση που κατατέθηκε από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκου Φραγκούλη η οποία πραγματευόταν τις δεσμεύσεις που έχει αθετήσει η Τουρκία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση τελευταίους μήνες, με την τελευταία να συνεχίζει να προωθεί μεγάλα χρηματικά ποσά είτε ως βοήθεια για την ενταξιακή πορεία είτε επενδυτικά μέσω της ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και άλλων μηχανισμών, με τα κεφάλαια αυτά να καταλήγουν στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας και να ενισχύουν την τουρκική στρατιωτική μηχανή.

Σύμφωνα με την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Τουρκία έχει καρπωθεί συνολικά κονδύλια της τάξεως των 9,2 δισεκατομμυρίων ευρώ και φυσικά όλα αυτά με την συγκατάθεση των Ελλήνων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

Ευκόλως εννοούμενο ότι μόνο Ελληνική Λύση και ο Ευρωβουλευτής της Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης) ψηφίζει κατά οποιασδήποτε χρηματοδότησης στην όμορη χώρα της Τουρκίας,όπως και τον Ιούλιο του 2020 όπου ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης ήταν πάλι ο μόνος που ψήφισε υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και τερματισμού κάθε χρηματοδότησης προς την Τουρκία.

Παρακάτω επισυνάπτεται η σχετική ερώτηση και απάντηση

ΕΙΔΗΣΗ -"ΣΕΙΣΜΟΣ": ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ έδωσαν 9,2 δις στην Τουρκία... ΕΙΔΗΣΗ -"ΣΕΙΣΜΟΣ": ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ έδωσαν 9,2 δις στην Τουρκία...

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares