Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΙΔΗΣΗ “ΣΕΙΣΜΟΣ” ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟ: Τρομερός ο καρδιολόγος! «Αν ξαναζωντάνευε ο Ιπποκράτης θα τους έπαιρνε τα πτυχία!»…(ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΕΙΔΗΣΗ "ΣΕΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟ: Τρομερός ο καρδιολόγος! «Αν ξαναζωντάνευε ο Ιπποκράτης θα τους έπαιρνε τα πτυχία!»...(ΗΧΗΤΙΚΟ)

“Κατακεραυνώνει” επιτροπή και κυβέρνηση…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Focus FM» ο γνωστός καρδιολόγος Α.Γιαννουλόπουλος κατακεραυνώνει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. και την επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Ο Α.Γιαννουλόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε συγκεκριμένα:

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ για τον ιό αυτό και για κανέναν ιό της οικογένειας στον κορωνοϊών, είναι μία χίμαιρα, ένα παραμύθι το ότι θα έρθει το εμβόλιο.

Δεν μπορεί οι Έλληνες επιστήμονες εδώ που γεννήθηκε το δίκαιο και η δημοκρατία, οι επιστήμες και κατά κύριο λόγο Ιπποκράτης ο οποίος έβαλε πρώτα και πάνω από όλα την πρόληψη κατά των ιών και όχι τη θεραπεία να μηντα λένε αυτά.

Δεν μπορούν να σιωπήσουν οι Έλληνες επιστήμονες!

Βρισκόμαστε δυστυχώς σε πνευματικό και ιατρικό «Μεσαίωνα»”.

Ενώ σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για την ανησυχία των γονέων για το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων και τη χρήση μάσκας από τα μικρά παιδιά ο γνωστός καρδιολόγος ήταν κάθετος…

“Φυσικά και δικαίως ανησυχούν οι γονείς για τις μάσκες…

…οι υγιείς ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ βάζοντας μάσκα ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ!

Μάσκα πρέπει να φορούν οι ασθενείς και ευπαθείς ομάδες

Εάν αυτή τη στιγμή ο Ιπποκράτης ξαναζωντάνευε θα τους έπαιρνε τα πτυχία”,κατέληξε…

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares