Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

EIΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ που ‘κρύβουν’ για τη συνάντηση ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα ΜΜΕ…

EIΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ που 'κρύβουν' για τη συνάντηση ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα ΜΜΕ...

Διαβάζουμε μία είδηση που μάλλον δεν τονίστηκε, όσο έπρεπε, από τα συστημικά ΜΜΕ.

Όπως διαβάζουμε στον ξένο τύπο ο Πούτιν στην Άγκυρα τόνισε ξανά και ξανά πως η ακεραιότητα της Συρίας είναι πρώτιστης σημασίας για τον ίδιο και τη Ρωσία και πως θα συνεργαστεί με μεγάλη χαρά με όλες τις χώρες για να εξαλείφει η τρομοκρατία.
Τόνισε (όπως αναφέρει το reuters επικαλούμενο το Interfax) πως «είναι προφανές πως παρά τη στρατιωτική της κατάσταση, η τρομοκρατική οργάνωση διατηρεί την καταστροφική δυναμική της και την ικανότητα να αλλάζει γρήγορα τις τακτικές της και μπορεί να επιτεθεί σε χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο».
Ο Ρώσος Πρόεδρος επίσης τόνισε πως όλα τα συμβαλλόμενα μέρη πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου για να λυθούν τα προβλήματα της χώρας. Εμφατικά μάλιστα δήλωσε πως ο εσω-συριακός διάλογος είναι ο δρόμος για την έξοδο από την κρίση.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ιρανού Προέδρου Ροχανί. «Ορισμένες χώρες, μεταξύ αυτών η Αμερική, υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ISIS στη Συρία, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών των χωρών… το Ιράν πιστεύει ότι η κρίση στη Συρία δεν μπορεί να επιλυθεί διά της στρατιωτικής οδού και η προστασία της ανεξαρτησίας της Συρίας αποτελεί προτεραιότητα της Τεχεράνης».
Αυτό που εμείς θέλουμε να σχολιάσουμε είναι πως η Ρωσία και η Συρία είναι σύμμαχες χώρες εδώ και πολλά χρόνια. Από ότι βλέπουμε ο Πούτιν δεν εγκατέλειψε τη σύμμαχο χώρα. Μπορούμε εμείς να πούμε το ίδιο για το ΝΑΤΟ; τροφή για σκέψη…
EIΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ που 'κρύβουν' για τη συνάντηση ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα ΜΜΕ...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares