Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΑ!ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ; ΒΟΜΒΑ

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΑ!ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ; ΒΟΜΒΑ

Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε την Παρασκευή το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον μηνυτή που είναι δικηγόρος, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό το ότι πλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την αστική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δικαστική απόφαση, προσθέτοντας ότι αναγνωρίστηκε στους εντολείς του ελαφρυντική περίσταση.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.
Στη βάση αυτή έχει αναπτυχθεί μία παραφιλογία πως ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό ΔΕΝ ισχύει.
Η ποινή που επιβλήθηκε  στο Σώρρα και τη σύζυγό του μπορεί να είναι εξαγοράσιμη και αρκετά μικρότερη από την πρωτόδικη απόφαση, γιατί πριν λίγες μέρες επέστρεψαν τα χρήματα, αλλά ο Σώρρας δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ακόμη και αν καταβάλει το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην ποινή του (40.000 με 50.000 ευρώ για αυτόν και τη σύζυγό του) μόλις εμφανιστεί θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή γιατί έχει κριθεί προφυλακιστέος για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα.

Eίναι σαφές πως ο Σώρρας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς υπάρχει ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares