Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έγκλημα στην Καβάλα: «Αυτός φταίει που με απέλυσαν», είπε ο φονιάς – Συνελήφθησαν και οι γονείς του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Χρυσούπολη Καβάλας – Ο 25χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου στον οποίο είχε στήσει καρτέρι έξω από επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου εργαζόταν

Ο δράστης της δολοφονίας ήταν όπως αποδείχθηκε, συνάδελφος του 52χρονου πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

«Το θύμα είναι κουμπάρος με τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου μαρμάρου και τον επηρέαζε σε σχέση με την αξιολόγηση των εργαζομένων», είπε ο καθομολογία δολοφόνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

«Ο 52χρονος φταίει που με απέλυσαν από τη δουλειά πριν από έξι μήνες, έλεγε ότι δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά και ταυτόχρονα μου έκανε μπούλινγκ», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Αφού ομολόγησε την πράξη του, στη συνέχεια περιέγραψε πως οργάνωσε το έγκλημα το οποίο απέδωσε σε καθαρά προσωπικές διαφορές.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, έχουν οδηγηθεί και οι στενοί συγγενείς του 25χρονου, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν γνώριζαν την αλήθεια για το έγκλημα και προσπάθησαν να συσκοτίσουν το τοπίο. Ο 25χρονος αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα
Ο 25χρονος περίμενε τον 52χρονο να μεταβεί στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι θανάτου, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την ώρα του φονικού, ορισμένοι από τους συναδέλφους του 52χρονου ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η ΕΛ.ΑΣ. το προηγούμενο διάστημα είχε στρέψει τις έρευνές της στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

 

newsbomb.gr

Shares