Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εγκαθιστούν απινιδωτές έξω από τα σπίτια λόγω αύξησης των… ξαφνικών θανάτων!-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Η αύξηση των θανάτων στην Αυστραλία έχει λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις που στην Μελβούρνη πάρθηκε η απόφαση από τις τοπικές αρχές να εγκατασταθούν επί μονίμου βάσεως απινιδωτές έξω από τα σπίτια των κατοίκων για να αντιμετωπίζονται επί τόπου οι καρδιακές ανακοπές!

Οι θάνατοι λαμβάνουν χώρα σε μία περίοδο με εντυπωσιακή αύξηση καρδιακών ανακοπών σε νέους ανθρώπους και παιδιά μετά από μία περίοδο με μαζικούς καταναγκαστικούς και πολλές φορές εκβιαστικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19.

Στατιστικά η αύξηση στους θανάτους και οι εμβολιασμοί συνδέονται, αφού η αύξηση ξεκίνησε με την έναρξη των εμβολιασμών (το γιατί συμβαίνει αυτό ας το ερευνήσουν οι «ειδικοί»).

Το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.
Μάλιστα όπως τονίζει, οι πλεονάζοντας θάνατοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στους νέους ανθρώπους και τις χρονιές 2021 και 2022.

Δηλαδή μία χρονιά πανδημίας και εμβολιασμών (2021) και μία χρονιά εμβολιασμών ενώ η πανδημία θεωρείται ότι έχει λήξει (2022).

Αντίθετα, όπως λέει χαρακτηριστικά δεν υπήρξε αύξηση των θανάτων το 2020, που ήταν μόνο χρονιά πανδημίας.

ygeiamasnews.gr

Shares