Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αίγιο: Αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το μωράκι της στον κάδο!

Το μωράκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή “έσβησε” Κυριακή με Δευτέρα. Η μητέρα μίλησε στους γιατρούς για αποβολή – Δεν παραδέχεται ότι γέννησε! Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία με την ανατριχιαστική υπόθεση.Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη, αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια. Μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή…

 

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες πριν, Κυριακή – Δευτέρα, αναφέρουν οι πληροφορίες. Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπανδρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Επίσης, θα αποσαφηνιστεί αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή αν ήταν ζωντανό όταν -όπως εικάζεται- η γυναίκα που το γέννησε, το άφησε να πεθάνει, πετώντας το στον κάδο.

 

Το χρονικό της φρίκης

Το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα σήμερα.

Χθες βράδυ η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Λίγο αργότερα, γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης όπως φαίνεται στις εικόνες.

Η μητέρα του μωρού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας και όπως δήλωσε στο newsit.gr η διοικήτρια του νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία το μόνο που έχω να πω, λόγω των προσωπικών δεδομένων, είναι ότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης». Σύμφωνα με την ίδια, η γυναίκα «παρακολουθείται από τους γιατρούς και η υγεία της είναι καλή».

 

newsit

 

 

 

Shares