Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης για την 19χρονη που εξέδιδε αστυνομικός: Την απειλούν ενόψει δίκης

Η δίκη του αστυνομικού ακόμα να οριστεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αποφυλάκισης την ώρα που υπάρχουν απειλές κατά του νεαρού κοριτσιού.

Μπορεί εδώ και 14 μήνες, το 19χρονο κορίτσι που κρατούσε όμηρο ένας αστυνομικός και το εξέδιδε μέσω γνωστής ιστοσελίδας, να έχει απελευθερωθεί, ωστόσο ο εφιάλτης της δεν έχει λάβει τέλος.

Η δίκη του δράστη για τα όσα έκανε στο διαμέρισμα κολαστήριο δεν έχει οριστεί ακόμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποφυλάκισής του. Βλέπετε μετά τους 18 μήνες, αυτό θα συμβεί.

Και σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν καταγγελίες από την δικηγόρο της, Αντωνία Λεγάκη πως υπάρχουν απειλές.

«Είτε βρίσκουν τη μητέρα της είτε παίρνουν την ίδια και την απειλούν, της στέλνουν μηνύματα, όλοι της λένε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο δικαστήριο, το παιδί δε βγαίνει από το σπίτι γιατί φοβάται» δήλωσε στο Star.

Αξίζει να θυμίσουμε πως στην καταγγελία της, η 19χρονη είχε πει πως «Συνήθως πήγαινα σε τρία – τέσσερα ραντεβού, σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ ήταν λίγες οι μέρες που δεν είχα κανένα ραντεβού. Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στο Δ…αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο».

 

gazzetta.gr

Shares