Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Εφιαλτικές στιγμές για άνδρα με συμμορία να τον βαράει αιματηρά με ρόπαλα και κλοτσιές! – Βίντεο

Σκληρές εικόνες κατέγραψε ένας Γάλλος από τη κάμερα του κινητού του, όπου στο εν λόγω σκηνικό ένα “κοπάδι” από απολίτιστους συμμορίτες βαράνε με αντικείμενα και με κλοτσιές έναν άνδρα, που έχουν “καρφώσει” στον δρόμο ενός πάρκινγκ.

Αρχικά, το εν λόγω θύμα βρισκόταν κρυμμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο για να προστατευτεί από τους δράστες. Εν συνεχεία, ένας από τους τελευταίους, τον τραβά από τα πόδια του και κατόπιν, όλοι μαζί τον περικυκλώνουν και τον βαράνε αλύπητα.

Για καθ’ όλη τη διάρκεια της εικονοσύλληψης, οι δράστες βαρούσαν με ρόπαλα, αντικείμενα, αλλά και κλωτσιές το θύμα, με το ίδιο να βρίσκεται κολλημένος στο δρόμο του πάρκινγκ, απροστάτευτος και δίχως να μπορεί να ξεφύγει. Ακόμα και όταν προσπάθησε να σηκωθεί στα πόδια του, ήδη ένιωθε το σώμα του τόσο βαρύ, ενώ και λόγω της ζάλης από τα χτυπήματα ήταν έτοιμος να πέσει στο έδαφος, πριν γίνει η αφορμή ένα αντικείμενο, που πέταξε ένας από τους δράστες.

Παρότι δεν έχουν παρθεί περεταίρω πληροφορίες για το συμβάν, ένα σίγουρο. Τέτοιες εικόνες αποτελούν απόδειξη της παρακμής του δυτικού πολιτισμού, με τα πάθη να κυριαρχούν έναντι της λογικής και της σωφροσύνης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares