Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

«Έχετε εισαγάγει ένα τέρας που ονομάζεται Ισλάμ στη χώρα μας»: Οταν βουλευτής επέκρινε τον Μαρκ Ρούτε στη Βουλή

Σε μια ομιλία  στο ολλανδικό κοινοβούλιο, ο Geert Wilders, ο ηγέτης του Λαϊκιστικού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) επιτέθηκε στον  Mark Rutte κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης για την ελευθερία της έκφρασης στο ολλανδικό κοινοβούλιο.

Στην ομιλία του, ο Wilders είπε ότι οι πολιτικές υπέρ της μαζικής μετανάστευσης της ολλανδικής κυβέρνησης επέτρεψαν την εισαγωγή ενός «τέρατος που ονομάζεται Ισλάμ» στη χώρα τους.

Οι δηλώσεις του ηγέτη έρχονται στον απόηχο των πρόσφατων επιθέσεων που εξαπέλυσαν ισλαμιστές τζιχαντιστές στη Γαλλία και την Αυστρία, ιδιαίτερα τον αποκεφαλισμό του Γάλλου δασκάλου Samuel Paty, ο οποίος είχε δείξει μια εικόνα του Προφήτη Μοχάμεντ στους μαθητές του για να διδάξει για την ελευθερία της έκφρασης.

Ο Wilders στην ομιλία του επεσήμανε αυτές τις πρόσφατες επιθέσεις και σχολίασε επίσης τον ιμάμη του Άμστερνταμ Yassin Elforkani, ο οποίος είχε αναγκάσει τους Ολλανδούς νομοθέτες να υιοθετήσουν νομοθεσία που θα ποινικοποιούσε κάθε προσβολή που στόχευε στον ισλαμικό προφήτη.

Ο Ολλανδός βουλευτής παρουσίασε ένα σχέδιο πέντε σημείων για να διορθωθεί η τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Κάλεσε να αναγνωριστεί το Ισλάμ ως βίαιη ιδεολογία, να κλείσουν τα σύνορα για τους μετανάστες από τις ισλαμικές χώρες, να διαλύσουν ισλαμικούς θεσμούς, να φυλακίσουν ή να απελαθούν ισλαμιστές που να απειλούν ή να χρησιμοποιούν βία και άλλους υποστηρικτές των ισλαμιστών τζιχαντιστών και να έχουν σχολεία και εταιρείες μέσων ενημέρωσης για να δείχνουν τα σκίτσα του Μωάμεθ χωρίς φόβο για αντίποινα.

Συνέχισε λέγοντας ότι εάν οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να ζήσουν σε μια κοσμική χώρα, είναι ελεύθεροι να μετακομίσουν σε οποιαδήποτε ισλαμική χώρα που έχει Σαρία.

“Βγες έξω! Φύγετε για μια ισλαμική χώρα. Τότε μπορείτε να απολαύσετε τους ισλαμικούς κανόνες. Αυτοί είναι οι κανόνες τους, αλλά όχι οι δικοί μας. Αυτή είναι η χώρα μας. Όχι η χώρα σας, αλλά η χώρα μας. Αυτή είναι η Ολλανδία», είπε ο Wilders.

 

 

thecommunemag.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares