Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Έχασε το μισό κεφάλι του από έκρηξη βουτανίου: «Εμοιαζα με τέρας»-EIKONA

Γερμανός ράπερ έχασε το μισό κεφάλι του από έκρηξη βουτανίου ενώ ζέσταινε λάδι κάνναβης

Γερμανός ράπερ έχασε το μισό κρανίο του από έκρηξη βουτανίου την ώρα που ζέσταινε λάδι κάνναβης. Ο 37χρονος Νίκο Μπρένερ ήταν στην κουζίνα του ισόγειου διαμερίσματός του όταν σημειώθηκε η έκρηξη, το ωστικό κύμα της οποίας τον πέταξε κυριολεκτικά έξω από το παράθυρο.

Το συμβάν άφησε τον μουσικό από την Κολονία της Γερμανίας με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του σώμα, ενώ του προκάλεσε και εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να του αφαιρέσουν σχεδόν το μισό κρανίο, ώστε να αποσυμφορήσουν τον εγκέφαλο από την πίεση.

Ακόμη ο ράπερ, ο οποίος ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο Dr. Knarf, υπέστη τέσσερα εγκεφαλικά και έμεινε παράλυτος από τη μία πλευρά. Σήμερα μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι ή μπαστούνι. Οπως αναφέρει, οι γιατροί τού είπαν ότι θεωρητικά θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν το κρανίο του με κάποιο μόσχευμα, «όμως το πρόβλημα είναι ότι εξαιτίας των εγκαυμάτων δεν μου έχει μείνει αρκετό κρανίο για να τοποθετηθεί πάνω του μόσχευμα».

Το ατύχημα

Πέντε χρόνια και 50 χειρουργικές επεμβάσεις μετά το ατύχημα που είχε, ο Μπρένερ έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα του, αλλά τον λυπεί ακόμα το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει μουσική. «Στην αρχή ήταν σοκ. Εμοιαζα με τέρας. Ο γιος μου ήταν ενός έτους τότε και φοβόμουν ότι δεν με αναγνώριζε πια» λέει για την πρώτη φορά που αντίκρισε στον καθρέφτη τη νέα εικόνα του.

newsbreak.gr
Shares