Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ.Τσεπέλης και ο Ντελή Ριτβάν – Χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου ως ΙΔΙΩΤΙΚΑ με τους δημότες να πληρώνουν το κόστος…..

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ.Τσεπέλης και ο Ντελή Ριτβάν - Χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου ως ΙΔΙΩΤΙΚΑ με τους δημότες να πληρώνουν το κόστος.....

Προκλητικές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις κινήσεις των Δημάρχων Ξάνθης και Μύκης ,δεδομένης της κατάστασης που περνάει η χώρα χρησιμοποιούν με θράσος τα αυτοκίνητα του Δήμου και  να πληρώνουν οι Δημότες τις  βενζίνες τους.

Στον δρόμο που χάραξε ο Δήμαρχος Τσεπέλης βαδίζει και ο Δήμαρχος  Μύκης Ντελή Ριτβάν, τον οποίο «τσακώσαμε» να οδηγεί το αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης και να έρχεται με αυτό στη Ξάνθη για τις επαγγελματικές του ασχολίες την Τρίτη 12 Μαΐου στις 16.52 ακριβώς και να «κρύβει» μάλιστα επιμελώς το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από το μεσιτικό του γραφείο ! Στη συνέχεια μάλιστα αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης, πήγε στο… μεσιτικό του γραφείο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, προφανώς γιατί τον περίμεναν εκεί κάποιοι πελάτες!!!

Και με ποιο απλά λόγια…. Ο κόσμος πεινάει και δεν έχει να πληρώσει τα ρεύματα και οι πάμπλουτοι Δήμαρχοι Ξάνθης (Μανώλης Τσέπελης) και Μύκης (Ντελή Ριτβάν Χουσεϊν) κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα του Δήμου για τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΚΕΣ τους υποχρεώσεις, για να πληρώνουν οι δημότες τις βενζίνες τους!

Μάλιστα ο Δήμαρχος Τσέπελης το έχει κάνει πλέον ΟΧΙ μόνο αλλά και το παρκάρει πλέον κάτω από το σπίτι του, τους τελευταίους 6 μήνες, γράφοντας και τους Νόμους στα παλιά του υποδήματα αλλά και την πολιτική ηθική που οφείλει να διέπει έναν Δήμαρχο.

Η σημερινή μας αποκάλυψη. Ο Δήμαρχος  Ντελή Χουσείν Ριτβάν για να δείτε πόσες «ομοιότητες» έχει με τον Τσέπελη, στη διάρκεια της πανδημίας έδινε απευθείας αναθέσεις στους κολλητούς του (σ.σ. Ύψους περίπου 50.000 ευρώ), ενώ και αυτός έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης σε… ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

Γιατί για παρόμοια περίπτωση τον καταδίκασαν τον πρώην Δήμαρχο Ιάσμου;

Γιατί δεν καλούν  τους δυο Δημάρχους Ξάνθης και Μύκης που έχουν κάνει ΙΧ τα αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης;

 

Με πληροφορίες Μαχητής Εφημερίδα Θράκης

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares