Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έμπορος στην Πάτρα ξασπά: «Τσουνάμι χειρότερο από την μικρασιατική καταστροφή» – Εξέγερση στην Αχαΐα : «Εμείς θα ανοίξουμε, δεν αντέχουμε άλλο»

Έμπορος από την Πάτρα ξέσπασε: «Είναι τσουνάμι, είναι χειρότερα από την μικρασιατική καταστροφή» 5ης γενιάς έμπορος σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα με δάκρυα στα μάτια κατεγγέλει την Κυβερνηση Μητσοτάκη.  «Τι να το κάνω που μου έδωσαν το ενοίκιο; Το ενοίκιο του σπιτιού μου το πληρώσαν;»

Οδεύουμε προς εξέγερση των εμπόρων στην Αχαΐα: Εμείς θα ανοίξουμε, δεν αντέχουμε άλλο

Το ποτήρι ξεχείλισε πλέον με την απελπισία να πνιγεί τους επαγγελματίες που 5 μήνες τωρα ψοφοζωουν με τα καταστήματα τους κλειστά ενώ οι πολυεθνικές με το διαδίκτυο και τα σουπερ μαρκετς κάνουν χρυσές δουλειές.

Οργισμένη αντίδραση εμπόρου: “Είμαι με την κυβέρνηση αλλά με έχει καταστρέψει” (Βίντεο)

Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ξαναπαθωνει: Ειναι απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί. Η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά, δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλοι στα κάγκελα.

Μαλιστα στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών τονίζεται: «Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο.

Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο LockDown. Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό. Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο».

Οργισμένη αντίδραση εμπόρου: “Είμαι με την κυβέρνηση αλλά με έχει καταστρέψει”

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του επαγγελματία από την Θεσσαλονίκη που κινητοποιήθηκε για να οργανώσει το κασταστημα του, αλλάζοντας εμπόρευμα, καθώς όταν έκλεισε λόγω του lockdown είχε χειμωνιάτικα και τωρα μπαίνουμε στην άνοιξη.

Ο άνθρωπος εξηγεί πως δυο μέρες έφτιαχνε το κατάστημα του με κόπο και οικονομικό βέβαια κόστος όταν η κυβέρνηση ανακοινωσε το βράδυ της Τετάρτης πως ανοίγει το λιανεμπόριο και ξαφνικά στις 23:30 τη νύχτα χθες Παρασκευή, η κυβέρνηση ανακοινώνει πως τα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη δεν θα ανοίξουν.

Ο άνθρωπος περιγράφει την απογνωση στην οποια βρίσκεται με τις οικονομικές υποχρεώσεις να τον πνίγουν. Ακουστε με προσοχή, σε δυο λεπτά λέει τα πάντα:

 

 

Shares