Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Έμπορος ναρκωτικών άλλαξε το πρόσωπό του με πλαστικές επεμβάσεις

Ταϊλάνδη: Έμπορος ναρκωτικών άλλαξε το πρόσωπό του με πλαστικές επεμβάσεις για να μην τον πιάσουν

Ο Ταϊλανδός έμπορος ναρκωτικών υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει με Κορεάτη, σύμφωνα με την αστυνομία


Ο 25χρονος καταδικασμένος Ταϊλανδός έμπορος ναρκωτικών, Saharat Sawangjaeng, υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου για να μοιάζει με «όμορφο Κορεάτη» και να αποφύγει τον εντοπισμό του από την αστυνομία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν αστυνομικοί μετά τη σύλληψή του σε διαμέρισμα στην Μπανγκόκ.

Οι αρχές πρόσθεσαν ότι ο Sawangjaeng έφτασε στο σημείο να υιοθετήσει και ένα κορεάτικο όνομα, αφού πια λέγονταν Seong Jimin, ως μέρος της μεταμφίεσής του.

Το κυνήγι του δραπέτη διακινητή ναρκωτικών διήρκεσε περισσότερο από τρεις μήνες, οπότε οι αστυνομικοί είπαν ότι «δεν είχε μείνει τίποτα ίδιο από το αρχικό του πρόσωπο».

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον Sawangjaeng εντοπίζοντας το «δρόμο» του ναρκωτικού «έκσταση» σε πωλητές και αγοραστές στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Σε βίντεο της σύλληψής του, ακούγεται να εξηγεί ότι ήθελε να μετακομίσει στη Νότια Κορέα.

Στην ηχογράφηση είπε: «Θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Βαρέθηκα την Ταϊλάνδη».

Πρόσθεσε ότι τα περισσότερα από τα ναρκωτικά που αγόρασε προέρχονταν από την Ολλανδία και ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητα των άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επιχείρηση διακίνησης τους.

Ο Sawangjaeng έχει κατηγορηθεί για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών και έχει ήδη παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε κρυπτονομίσματα για να αγοράσει MDMA μέσω του σκοτεινού διαδικτύου, είπε η αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί τουλάχιστον τρεις φορές πριν από την πρόσφατη σύλληψή του.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares