Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΜΠΑΡΓΚΟ στα τουρκικά προϊόντα ΤΩΡΑ! Η Ελληνική Λύση το πρότεινε & η ΝΔ το υιοθέτησε…

ΕΜΠΑΡΓΚΟ στα τουρκικά προϊόντα ΤΩΡΑ! Η Ελληνική Λύση το πρότεινε & η ΝΔ το υιοθέτησε...

ΕΜΠΑΡΓΚΟ στα τουρκικά προϊόντα ΤΩΡΑ…

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Ελληνική Λύση δια στόματος του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου είχε προτείνει από το βήμα της Βουλής την επιβολή εμπάργκο και αντίμετρων στα τουρκικά προϊόντα και την Τουρκία!

 

Όλα αυτά συνέβησαν τον Μάρτιο, για να καταλήξουμε 7 μήνες μετά με την προκλητικότητα της Τουρκίας στο απόγειο της και την ελληνική κυβέρνηση να μετράει “χαστούκια” από τον Ερντογάν ο οποίος κλιμακώνει επικίνδυνα σε όλα τα μέτωπα με την Ελλάδα, να ζητήσει ο πρωθυπουργός αναιμικά, την επιβολή εμπάργκο στα οπλικά συστήματα που προμηθεύονται οι Τούρκοι από τους Ευρωπαίους κατά τ’ άλλα “φίλους” και “συμμάχους της Ελλάδας!

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική Λύση μάχεται τόσο εντός Ευρωκοινοβουλίου όσο και εντός της ελληνικής Βουλής για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας προκειμένου να μπεί επιτέλους ένα τέλος στο προκλητικό “άρμα” του Ερντογάν και ευτυχώς προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση κινήθηκαν τόσο τα Αραβικά Εμιράτα όσο και η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και πρόσφατα το Μαρόκο!

Αυτή είναι η μόνη λύση για να «τελειώσει» η Τουρκία -Την επιβολή εμπάργκο στα αγροτικά τουρκικά προϊόντα ζητάει με επιστολή ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής λύσης Εμμανουήλ Φράγκος…..

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Και το Μαρόκο μποϊκοτάρει όλα τα τουρκικά προϊόντα…

 

Όπως γίνεται αντιληπτό όλες πια οι χώρες (πλην δυστυχώς της Ελλάδας) μπαίνουν στη λογική του μποικοτάζ των τουρκικών προιόντων. Όπως ακριβώς προτείνει κι ο Κ.Βελόπουλος εδώ και πάρα πολύ καιρό.

«Κανένα προϊόν με barcode 868 και 869 στα ελληνικά ράφια. Κλείσιμο συνόρων και απαγόρευση διέλευσης από και προς την Τουρκία», έλεγε στη Βουλή με αφορμή την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Την επιβολή εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα ζητάει η Ελληνική λύση με επιστολή προς την ΕΕ – Αρνήθηκαν να υπογράψουν οι υπόλοιποι Έλληνες Ευρωβουλευτές ….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares