Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Έ. Παπαρίζου: «Ο παιδικός μου έρωτας ήταν ο Χρήστος Δάντης»

“Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω” παραδέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιώντας μια αναδρομή στους πιο επιτυχημένους μουσικούς της σταθμούς. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως… ο Χρήστος Δάντης ήταν ο παιδικός της έρωτας!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Αναπάντητες Κλήσεις ήταν μια υπέροχη ηχογράφηση, το πρώτο μου σόλο videoclip, ήταν λίγο δύσκολα γιατί δεν ήξερα πως είναι να βρίσκομαι στο κέντρο μιας κάμερας και μια σκηνής. Αυτό που θυμάμαι όμως πάρα πολύ έντονα είναι όταν μοιραστήκαμε τη σκηνή μαζί με τον Χρήστο Δάντη που έκανε αυτή την πολύ ιδιαίτερη διασκευή. Εν τω μεταξύ όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης».

«Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης έκανε και πάρα πολύ ζέστη. Οπότε ήθελα να λιποθυμήσω, έκανε και ζέστη, είχα τον Χρήστο Δάντη και είχαμε και τραγουδάρα».

«Αυτό που θυμάμαι έντονα από το τραγούδι Υπάρχει Λόγος είναι ότι πήγα κάπου κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού, στο στούντιο ηχογράφησης και είχαμε πει να ξαναμπούμε δεύτερη φορά γιατί την πρώτη το κάναμε ουσιαστικά demo. Πιστεύω ότι πήγαμε άλλες δυο, τρεις φορές αλλά ο Ευθύβουλος κράτησε τελικά την πρώτη από το demo μας» συμπλήρωσε η Έλενα Παπαρίζου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha

 

zappit.gr

Shares