Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023

Ε. Μελέτη: «Θέλω να εξηγήσω τον λόγο που είμαστε σήμερα εδώ»

“Ότι είμαστε εδώ στη θέση εργασίας μας, στο πόστο μας, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε τον λόγο που γίνεται αυτή η απεργία”, λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Γενική απεργία των δημοσιογράφων, σήμερα, Τετάρτη 15/3, και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές όπως και τα δελτία ειδήσεων δεν πρόκειται να προβληθούν. Ωστόσο, κάποιες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές βγαίνουν στον αέρα. Στο «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εξηγήσει στην έναρξη της εκπομπής τον λόγο για τον οποίο μεταδίδεται κανονικά σήμερα.

«Καλημέρα σας, σήμερα Τετάρτη και μάλιστα εμείς είμαστε ζωντανά, παρά το γεγονός ότι θα έχετε παρατηρήσει από πολύ νωρίς το πρωί ότι δεν έχουν ξεκινήσει, διότι δεν θα προβληθούν λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, οι ενημερωτικές εκπομπές.

Εμείς εδώ είμαστε μαζί σας ζωντανά και θέλω να εξηγήσω και τον λόγο που είμαστε εδώ. Όσοι βλέπετε που είμαστε μπροστά στο γυαλί, δεν είμαστε μέλη της ΕΣΗΕΑ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε δικαίωμα στην απεργία σήμερα. Παρόλα αυτά, όμως, ότι είμαστε εδώ στη θέση εργασίας μας, στο πόστο μας, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε τον λόγο που γίνεται αυτή η απεργία. Αυτό είναι αυτονόητο και ξεκάθαρο. Από την άλλη, όμως, οφείλαμε να είμαστε εδώ», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Αλλαγές υπάρχουν σήμερα στο πάνελ της εκπομπής, στο οποίο βρίσκονται οι: Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Θανάσης Πάτρας και ο Γιώργος Κρικοριάν.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares