Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμπάνη! – “Για πού το ‘βαλες καρδιά μου…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Σαμπάνης στο νυχτερινό κέντρο Acro, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Κώστα Μπίγαλη. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια κατάθεση ψυχής στους θαμώνες, μιλώντας τους για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μάλιστα αφιέρωσε και την συγκεκριμένη βραδιά στον θείο και την γιαγιά του, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Για που το ‘βαλες καρδιά μου» με το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.

Ο τραγουδιστής σημείωσε πως:

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί».

Αμέσως άρχισε να ερμηνεύει το πολύ συγκινητικό τραγούδι “Για πού το ‘βαλες καρδιά μου” μετά από το οποίο φυσικά καταχειροκροτήθηκε. Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares