Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Δυσαρεστημένος πελάτης μπήκε με το αυτοκίνητό του σε ξενοδοχείο

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σαγκάη, όπου ένας δυσαρεστημένος πελάτης μπήκε με το αυτοκίνητό του σε ξενοδοχείο της πόλης

Δυσαρεστημένος πελάτης μπήκε με το αυτοκίνητό του σε ξενοδοχείο της Σανγκάης χθες, Τρίτη (10/1) προκαλώντας χάος στο λόμπι, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί, έπειτα από διένεξή του με υπαλλήλους για τον υπολογιστή του, ο οποίος είχε χαθεί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη σκηνή: ένα λευκό κάμπριο που προσκρούει στην είσοδο του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης προτού κάνει όπισθεν για να συνεχίσει στη συνέχεια την πορεία του μέσα στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου.

«Τρελάθηκε!», ακούγονται να λένε οι πελάτες του ξενοδοχείου που έχουν μείνει άναυδοι, την ώρα που το αυτοκίνητο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του. Το αυτοκίνητο ολοκλήρωσε την πορεία του καταλήγοντας σε άλλη πόρτα εξόδου του ξενοδοχείου, έχοντας όλα τα αλάρμ αναμμένα.

«Έχεις ιδέα τι έκανες;», φώναζαν άνθρωποι που είδαν τη σκηνή, την ώρα που άλλοι προσπαθούσαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ονόματι Τσεν. Αυτός πιστεύεται ότι είχε λογομαχήσει με υπαλλήλους του ξενοδοχείου μετά την εξαφάνιση του φορητού του υπολογιστή κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου δήλωσε στο AFP ότι ο υπολογιστής είχε κλαπεί και στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, διευκρίνισε η αστυνομία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, προσθέτοντας ότι ο οδηγός συνελήφθη εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Shares