Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Δύο εύκολοι τρόποι για να βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο…

Πόσες φορές έχετε χάσει το smartphone σας που είναι στο αθόρυβο και κάνετε άνω-κάτω όλο το σπίτι για να το ανακαλύψετε;

Το έχουμε πάθει όλοι και δυστυχώς επειδή έχουμε μόνο ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, θα συνεχίσουμε να το παθαίνουμε. Το καλό είναι πως το έχουν πάθει και εκείνοι που αποφάσισαν να δώσουν λύση σε αυτό το τόσο «σοβαρό» πρόβλημα που ταλανίζει τους πάντες.

Με τη βοήθεια των παρασίτων Ένας δεύτερος τρόπος για να βρείτε το κινητό σας είναι να το καλέσετε από ένα σταθερό τηλέφωνο ή από κάποιο άλλο κινητό και να μην το κλείσετε. Πάρτε ένα ασύρματο ραδιοφωνάκι στα χέρια σας και περπατήστε μέσα στο σπίτι σας. Όσο τα παράσιτα δυναμώνουν τόσο πιο κοντά είστε στο κινητό σας. Μπορεί να πρόκειται για έναν μπακαλίστικο τρόπο αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το χαμένο σας κινητό στο πι και φι. Άλλωστε ο χρόνος είναι χρήμα. Δεν χρειάζεται να τον σπαταλάμε σε μικροπράγματα.

Μια εφαρμογή θα σας σώσει Αν δεν το βρείτε και ανησυχείτε μήπως το έχετε ξεχάσει από πριν, φροντίστε από πριν (δηλαδή από τώρα) να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Find My iPhone (αυτό το τιπ είναι μόνο για τους κατόχους iPhone). Πηγαίντε στο iCloud.com σε κάποιο laptop ή υπολογιστή, κάντε μια εγγραφή και κλικάρετε πάνω στο «Find My iPhone». Θα σας δείξει αμέσως που βρίσκεται το κινητό σας.

 

europost

Shares