Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022

Δύο ακόμα συλλήψεις τις επόμενες ώρες για τους βιασμούς της 12χρονης – Τι κατέθεσε το παιδί

Συνολικά εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα, ενώ έχουν συλληφθεί οι δύο


Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, αφού εκδόθηκαν χθες εντάλματα σύλληψης για τέσσερα ακόμα πρόσωπα.

Μετά την έκδοση των ενταλμάτων συνελήφθησαν εχθές δύο άτομα.

Πρόκειται για έναν 39χρονο, χωρισμένο με ένα παιδί 9 ετών, που διαμένει στο Μαρούσι και εργάζεται ως υπάλληλος ασφαλειας, καθώς και για έναν 35χρονο από τα Δυτικά Προάστια που είναι ανεπάγγελτος και δηλώνει εισοδηματίας.

Πολύωρη έρευνα πραγματοποιήθηκε στα σπίτια των δύο αυτών ατόμων, για να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετοχή και σε άλλα αδικήματα πέραν του βιασμού του παιδιού.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής, που τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται δύο ακόμα συλλήψεις.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται έπειτα από πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το παιδί παρουσία παιδοψυχολόγου, κατά την οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με ποινικό ρόλο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους τέσσερις αυτούς άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως στις αρχές και είχαν καταθέσει ότι μιλούσαν με το παιδί στο Blindchat αλλά δεν το είχαν συναντήσει.

Η 12χρονη ωστόσο τους αναγνώρισε και κατέθεσε πως και οι τρεις, αλλά και το τέταρτο άτομο που δεν έχει προσέλθει, την έχουν βιάσει.

Μέχρι στιγμής οι συλλήψεις για την υπόθεση είναι οκτώ, με τους έξι να έχουν προφυλακιστεί.

 

in.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares