Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

DW: Ρεπορτάζ-κόλαφος για Έλληνες πλοιοκτήτες που συνεχίζουν να πλουτίζουν από τους…”κακούς” Ρώσους(vid)

Κάνεις πως δεν ακούει η κυβέρνηση των “ευαίσθητων”!!! 

Τελικά πόση υποκρισία, πόσο πολιτικό ταρτουφισμό μπορεί να αντέξει η Πατρίδα, η οποία φυλλοροεί οικονομικά και στρατιωτικά λόγω της εμμονικής ρωσοφοβικής κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Της κυβέρνησης, δηλαδή, που έχει ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

Γιατί και ο ίδιος ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και υπουργοί του αυτό διαμηνύουν δημόσια, ζητώντας μάλιστα με αγελαίο τρόπο από τους πολίτες να προσαρμοστούν αλλιώς θα πεθάνουν, λόγω των νέων δεδομένων.

Δεδομένα, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιούργησε, αφήνοντας την Τουρκία να έχει το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα σε δύο Ορθόδοξους λαούς!!!

Εκεί κατάντησε την Ελλάδα μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχτηκε μέχρι και άτομα από το νεοναζιστικό τάγμα Αζώφ να μιλήσουν στην Βουλή.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, λοιπόν, ύψωσε με τον πιο απόλυτο τρόπο τείχος με την ομόδοξη Ρωσία, αλλά και όχι με  Έλληνες εφοπλιστές , οι οποίοι πλουτίζουν με τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου και μάλιστα με τα κέρδη τους να σημειώνουν αύξηση εν μέσω πολέμου!

Σε αυτή τη περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγει να γίνει…ο επιτήδειος ουδέτερος, κι ας έδωσε μέχρι και όπλα από το ΑΙΓΑΙΟ, για την Ουκρανία!!!!

Αυτό είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενικό και υποκριτικό, σε βαθμό που μέχρι και το γερμανικό DW εξέθεσε δημοσίως!!!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares