Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δράμα: Προμελετημένη η δολοφονία της συζύγου; «Φοβάμαι ότι θα πάρει το όπλο» είχε πει σε φίλη της

Φρικτό θέαμα για την κόρη του ζευγαριού που αντίκρυσε και τους δύο γονείς της νεκρούς

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Προσοτσάνη Δράμας από τη δολοφονία της 59χρονης γυναίκας από τον 64χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φρικτό θέαμα για την κόρη του ζευγαριού που αντίκρυσε και τους δύο γονείς της νεκρούς. Η κοπέλα τους αναζητούσε καθώς ανησυχούσε επειδή δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής και πήγε στο πατρικό της σπίτι. Εκεί είδε την μητέρα της αλλά και τον πατέρα της να κείτονται νεκροί.

Τι λένε συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού
«Γύρω στις 08:00 το πρωί τους βρήκε η κόρη και μετά ειδοποίησαν την Αστυνομία και ήρθαν» δήλωσε γειτόνισσα, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ενώ σε ερώτηση για το αν άκουσε φωνές, είπε: «Εγώ όχι, όμως άλλα σπίτια, που είναι πιο κοντά, είπαν πως άκουσαν πυροβολισμό στις 22:30, άλλοι λένε στις 23:00, μα μέχρι εκεί».

«Άκουσα δύο φορές… μπαμ, μπαμ…», δήλωσε μία άλλη γειτόνισσα.

Από την πλευρά του, συγγενής του 64χρονου, σε ερώτηση για τις σχέσεις του ζευγαριού, δήλωσε: «Εγώ τους έβλεπα μια χαρά όποτε πήγαινα στο μαγαζί. Τώρα άκουσα για το διαζύγιο, αλλά δεν ήξερα τι γίνεται. Όχι, όχι, δεν ήταν νευρικός, για αρνάκι τον είχαμε όλοι. Και η γυναίκα του ήταν. Τα παιδιά τακτοποιημένα κι αυτός τακτοποιημένος. Πέσαμε από τα σύννεφα».

Ένα άλλος γείτονας είπε: «Έβλεπα ένα ζευγάρι αγαπημένο… Τώρα τι τους οδήγησε σε αυτό, δεν ξέρω», ενώ την ίδια εικόνα παρουσιάζουν κι άλλοι γείτονες του ζευγαριού. «Τους βλέπαμε καλά, αλλά τι υπάρχει μέσα στο σπίτι…».

Ωστόσο, μία φίλη του θύματος αποκάλυψε στον Alpha πως μία εβδομάδα πριν, όταν έγινε μία συζήτηση για την κατάσταση, η 59χρονη είπε «φοβάμαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάρει το όπλο».

 

newsbomb.gr

 

Shares