Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023

Dragons’ Den: Ζήτησε 6.000.000 ευρώ – «Με πέταξαν οι γιοι & η νύφη μου στο δρόμο»

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πήγε να πουλήσει την επιχείρησή του και δεν ζήτησε μερικές χιλιάδες ευρώ αλλά 6.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, δεν θέλησε να πουλήσει μόνο ένα ποσοστό αλλά όλη την επιχείρηση καθώς θέλει να πάρει τα λεφτά και να ζήσει τη ζωή του. Όπως είπε θα ζητούσε περισσότερα για το καθαριστικό του αλλά δεν χρειαζόταν περισσότερα γιατί θα έμεναν στην τράπεζα, όπως είπε!

Μάλιστα, δεν ήταν καν χημικός! «Αφού δεν είστε χημικός πώς βρήκατε τις ουσίες;», ρώτησε εύλογα ένας από τους Dragons’.

«Ζητάω για να πουλήσω το 100% της πατέντας 6.000.000. Θα ζητούσα πολύ πιο πολλά αλλά δεν έχω και τον λόγο γιατί θα μείνουν στην τράπεζα», είπε ο επιχειρηματίας που πήγε να πουλήσει την επιχείρησή του και έπειτα άφησε κάγκελο τους πάντες και δεύτερο λόγο. Εξήγησε τι συνέβη στην οικογένειά του και πώς ακριβώς έμεινε στον δρόμο ενώ ήταν εργοστασιάρχης στην Πάτρα.

«Μου έχουν συνέβη πολλά ευτράπελα από τους δικούς μου ανθρώπους οπότε δεν με ενδιαφέρει να πω ότι θα το κρατήσω για να το δώσω στους μέλλοντες. Είχα ένα εργοστάσιο στην Πάτρα, υπερλούξ όλα και το έδωσα στους γιους μου. Μετά μου το πήραν με πλάγιους τρόπους οι γιοι μου όταν τους μετέφερα όλη την εταιρία. Μόλις τους το μετέφερα με πέταξαν στο δρόμο. Ήταν μια παγίδα των γιων μου, της νύφης μου και της πρώην συζύγου μου», εξήγησε μεταξύ άλλων ο κύριος Γιάννης αλλά δεν έπεισε κανέναν και έτσι αποχώρησε λέγοντας ότι όταν θα το μετανιώσουν και θα τον ζητάνε θα έχει ανέβει πολύ το κόστος!

 

gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares