Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Drag Queen που διάβασε παραμύθια σε παιδιά: Μοιράσαμε “φως” στα παιδάκια και αυτός είναι ο στόχος μας

Σ νέο βίντεο που έχει αναρτήσει στο instagram το άτομο που είχε διαβάσει σε μικρά παιδιά παραμύθι, το ίδιο, που υποδύθηκε την Drag Queen, RawBee Candles, φέρεται να μην έχει μετανιώσει που πρωταγωνίστησε στο αμφιλεγόμενο δρώμενο, ενώ δήλωσε πως ποτέ του δεν αποπλάνησε 15χρονο παιδί, ισχυριζόμενo το άτομο ότι ήταν “υπερβολή” στον λόγο του.

Στην…αντεπίθεση προέβη το γνωστό άτομο, που ήταν η Drag Queen που διηγήθηκε παραμύθια σε μικρά παιδιά σε χώρο νηπιαγωγείου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την περασμένη Παρασκευή, με την ανάρτηση ενός βίντεο στο instagram.

Το άτομο που υποδύθηκε την Drag Queen (RawBee Candles), δηλώνει ότι ποτέ δεν είχε πάει με ανήλικο παιδί και πως χρησιμοποίησε “υπερβολή” στο προηγούμενο αμφιλεγόμενο σημείο του βίντεο, γεγονός που έβαλε…φωτιά στο διαδίκτυο!

«To live video αναφέρει συγκεκριμένα, γιατί εγώ δεν καταζητούμαι, […] δεν πάω με 15χρονα και δεν θα τα βρίσω επειδή ούτως ή άλλος , φαντάσου ότι δεν πάω με 15χρονα και παραλίγο να μπω φυλακή, λέει το live-screen recording.», είπε χαρακτηριστικά.

Γνωρίζει το άτομο που έκανε screen recording το live video και γνωρίζει ποιο είναι, ενώ επικρίνει τη κοινωνία  που «καταβροχθίζει» ανθρώπους που «κάνουν κάτι δημιουργικό», αναφερόμενος στο Drag Queen shows για παιδιά.

Τέλος, το άτομο Drag Queen φέρεται αμετανόητo για το δρώμενο, όπου και συμμετείχε, ενώ είπε ότι το δρώμενο “μοίρασε φως” στα παιδάκια και ότι “αυτός είναι ο στόχος μας”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚡️ ⚡️ (@itsrawbeehunty)

 

πηγή φωτογραφίας: voria.gr

Shares