Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Δούνια: Με τον σύζυγο μου χωρίσαμε και μετά από 6 μήνες ξαναβρεθήκαμε

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Νόνη Δούνια.

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Νόνη Δούνια στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου”, την Κυριακή στον ΣΚΑΪ, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και την μακρόχρονη σχέση με τον σύζυγο της.

«Ο γάμος μας έχει κρατηθεί από μια κοινή προσπάθεια, κοινή πορεία δυο ανθρώπων. Όταν υπάρχουν παιδιά και οικογένεια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι ένας γάμος χωρίς παιδιά.

Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πώς σε αποδέχεται ο άνθρωπός σου και εσύ εκείνον.

Κανείς μας δεν αλλάζει. Όταν μπαίνεις σε έναν γάμο και νομίζεις ότι ο άλλος θα αλλάξει, είναι το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνεις» εξομολογήθηκε, αρχικά, το μοντέλο και βουλευτής της ΝΔ.

«Τον είδα πρώτη φορά στην Σαντορίνη. Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο.

Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη, η οποία στη συνέχεια μας πάντρεψε. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να μπω σε παράλληλη σχέση. Μου άρεσε πολύ σαν άντρας. Είχα μάθει ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, κύριος.

Χωρίσαμε και μετά από 6 μήνες ξαναβρεθήκαμε. Είχε τελειώσει η σχέση μου και ήμουν έτοιμη για κάτι άλλο» δήλωσε η Νόνη Δούνια.

 

newsIT.gr

Shares