Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δώστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στη χώρα! Αν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εθνικές εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι πολίτες έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν μια καθαρή άποψη για τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας.Η πόλωση είναι άγρια και η συμφωνία των Πρεσπών μεταβάλλει συνεχώς τον πολιτικό χάρτη, μετατρέποντας σε θρίλερ το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι Έλληνες καλούνται συχνά να απαντήσουν σε δημοσκοπήσεις σχετικά με την πρόθεση ψήφου και σε κάθε δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα δείχνουν την ανατροπή στο πολιτικό καθεστώς.

Πλέον, οι ψηφοφόροι τείνουν να απομακρύνονται από τα μεγάλα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Απόδειξη είναι η άνοδος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ σε κάθε δημοσκόπηση, καθώς η πίστη του κόσμου στις αξίες του κόμματος και τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τις τελευταίες ώρες πραγματοποιείται από το newsbomb.gr μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία αποδεικνύει αυτό που αναφέραμε παραπάνω.

Μετά από τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 30%, τον ΣΥΡΙΖΑ με 19%, τη Χρυσή Αυγή με 18%, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι 4η με ποσοστό 6%. Σχόλιο voicenews.gr:
-Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καταγραφεί, καθώς η ψηφοφορία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Τα ποσοστά που εμφανίζονται παραπάνω παρουσιάζονται στον χρήστη αμέσως μόλις ψηφίσει.

Shares