Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Δορυφόροι προκαλούν σεισμούς-Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Τουρκικής Διαστημικής Υπηρεσίας!

O πρόεδρος της Τουρκικής Διαστημικής Υπηρεσίας, Σερντάρ Χουσεΐν Γιλντιρίμ έδωσε τη δική του εκδοχή για τους δύο φονικούς σεισμούς που χτύπησαν την Τουρκία και τη Συρία αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες νεκρούς και συντρίμμια.

Ο Γιλντιρίμ, είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι για τους σεισμούς ευθύνονται δορυφόροι από το Διάστημα που ρίχνουν ράβδους στο έδαφος και προκαλούν τις δονήσεις με τις καταστροφικές συνέπειες.

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του σε συνέδριο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έλαβε πολλά σχόλια, ο Γιλντιρίμ είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολεμικοί δορυφόροι που μπορούν να στείλουν ράβδους από κράμα τιτανίου 10 μέτρων από το διάστημα στον κόσμο σε οποιονδήποτε στόχο! Οι ράβδοι αυτές εισχωρούν σε βάθος 5 χιλιομέτρων στο έδαφος, δημιουργώντας σεισμό μεγέθους 7-8 Ρίχτερ. Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός τους».

Ωστόσο, μετά τα χιλιάδες επικριτικά σχόλια έσπευσε να δηλώσει ότι μιλούσε σε ινστιτούτο στρατηγικής και εξηγούσε για ένα οπλικό σύστημα που μπορεί να εξαλείψει μια μικρή πόλη από τον χάρτη όταν αναπτύσσεται και χρησιμοποιείται σε τροχιά της Γης.

«Αυτό το οπλικό σύστημα δεν έχει καμία λειτουργία όπως η ενεργοποίηση γραμμών ρηγμάτων ή η δημιουργία τεκτονικών σεισμών. Επομένως, δεν έχει καμία σχέση με την καταστροφή του Καχραμανμαράς, που είναι ένας τεκτονικός σεισμός που σημειώθηκε σε μια γνωστή γραμμή ρήγματος. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί».

primenews.press

Shares