Τρίτη , 21 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Δωροθέα Μερκούρη για το ντροπιαστικό περιστατικό με τον εφοπλιστή: Ζήτησε συγγνώμη, αφού ο παραγωγός μας πήρε τον δικηγόρο

“Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις” ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη.

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για το περιστατικό που συνέβη με γνωστό εφοπλιστή κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει κι η ίδια.

«Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πεταλούδες στο στομάχι”, ο θεατής, κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος, απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε.

Μόλις βεβαιωθήκαμε από τους παριστάμενους για την ταυτότητα του συγκεκριμένου, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα εξωδίκως».

Η Δωροθέα Μερκούρη ανέφερε για το περιστατικό: «Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις.

Δεν ζήτησε συγγνώμη αμέσως, έφυγε. Ζήτησε συγγνώμη, αφού ο παραγωγός μας πήρε τον δικηγόρο και πήγαμε σαν θέατρο να κινηθούμε νομικά».

«Ήμουν στη σκηνή, αυτό το έργο έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει να κάνει και με την σεξουαλικότητά μας, κάτι το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό», περιγράφει η ηθοποιός της παράστασης.

«Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα και δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε, αλλά άκουσα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα», εξομολογείται η Δωροθέα Μερκούρη.

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares