Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Δολοφονία στο Περιστέρι: O δράστης τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι με το πιστόλι του ενώ τον είχε ήδη πυροβολήσει…

Τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές ενώ τον είχε ήδη πυροβολήσει τρεις φορές, περιγράφουν αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση


Τουλάχιστον 15 φορές χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου τον 25χρονο Τούρκο ο δράστης της άγριας δολοφονίας σε καφετέρια στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Αυτή την περιγραφή κάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βάσει των βίντεο που έχουν στην κατοχή τους.

«Το πιστόλι που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε ο γεμιστήρας. Και όλα αυτά ενώ είχε πυροβολήσει τρεις φορές το θύμα που ήταν αιμόφυρτο» προσθέτουν στην περιγραφή τους οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Το μένος αυτό του δολοφόνου κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο των οικονομικών ή προσωπικών κινήτρων του δράστη που μπορεί να φτάνουν μέχρι και την εκδίκηση για θάνατο οικείου του προσώπου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει όλα τα βίντεο από κάμερες στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η καφετέρια ελπίζοντας ότι το υλικό θα τους βοηθήσει στον ταχύτερο εντοπισμό του δολοφόνου.

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί και παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR απεικονίζεται ένας άνδρας, που θα μπορούσε να είναι ο δράστης, να κινείται στα στενά γύρω από την καφετέρια όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Το άλλο οπτικό ντοκουμέντο, που προστίθεται στις έρευνες των Αρχών, καταδεικνύει δύο άνδρες να φεύγουν από την περιοχή της εν ψυχρώ δολοφονίας. Εξετάζεται εάν πρόκειται για τον εκτελεστή και τυχόν συνεργό του.

 

πρωτο θεμα

Shares