Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Δολοφόνησε την έγκυο φίλη της και της άρπαξε το μωρό μέσα από την κοιλιά

Αντιμέτωπη με καταδίκη σε θάνατο είναι 29χρονη από το Τέξας η οποία κρίθηκε ένοχη από αμερικανικό δικαστήριο για την κατηγορία ότι ξεκοίλιασε 21χρονη έγκυο φίλη της, για να της αρπάξει το μωρό και να το εμφανίσει σαν δικό της στον σύντροφό της.

Για να καταδικάσουν την Τέιλορ Πάρκερ για έγκλημα που μπορεί να τιμωρηθεί ακόμη και με θανατική ποινή, οι ένορκοι του δικαστηρίου της κομητείας Μπόουι χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα σύσκεψης. Οπως είχε πει και ο εισαγγελέας, τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της ήταν συντριπτικά.

Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση το 2020 η Πάρκερ έλεγε ψέματα επί μήνες στον σύντροφό της Γουέιντ Γκρίφινς ότι ήταν έγκυος για να μην την εγκαταλείψει. Εμφανιζόταν με ψεύτικη φουσκωμένη κοιλιά, ενώ του έδειχνε και κλεμμένα υπερηχογραφήματα εμβρύων. Η 29χρονη, η οποία ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών, γνώριζε ότι δεν μπορούσε να κάνει άλλο καθώς είχε αφαιρεθεί χειρουργικά η μήτρα της. Οταν βρέθηκε σε αδιέξοδο από τα ψέματά της, αποφάσισε να κλέψει το μωρό που κυοφορούσε η 21χρονη φίλη της Ρίγκαν Σίμονς-Χάνκοκ.

H Τέιλορ Πάρκερ

Η Πάρκερ μαχαίρωσε τη Ρίγκαν 100 φορές μπροστά στην τριών ετών κόρη της και αφού άνοιξε την κοιλιά της, άρπαξε το κοριτσάκι που κυοφορούσε, το οποίο πέθανε ώρες αργότερα στα χέρια της. Το δικαστήριο θα ανακοινώσει στην Πάρκερ την ποινή της στις 21 Οκτωβρίου.

newsbreak.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares