Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στο Κουκάκι: Τα παιδιά «καίνε» τον 55χρονο – «Ήταν ένα κτήνος, ήταν κακός πατέρας»

Τα δύο παιδιά του 55χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στο Κουκάκι ήταν «καταπέλτες» στις καταθέσεις τους

Οργισμένα με τον πατέρα τους ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής δολοφόνησε τη μητέρα τους στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι εμφανίστηκαν τα δύο παιδιά της οικογένειας στις καταθέσεις τους.

Τόσο ο γιος του 55χρονου που ενημερώθηκε πρώτος για τη δολοφονία μετά το τηλεφώνημα του πατέρα του, όσο και η κόρη του δεν είπαν ούτε μια καλή λέξη για τον δράστη περιγράφοντας τον με τα πιο μελανά χρώματα.

«Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί που εργαζόταν» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του 55χρονου, σύμφωνα με όσα μετέφερε το Star.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γιος του 55χρονου που βρήκε νεκρή τη μητέρα του: «Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα».

Εντωμεταξύ σήμερα θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στην άτυχη 46χρονη η οποία έχασε τη ζωή της μετά τις δύο μαχαιριές που της κατάφερε ο 55χρονος δράστης.

Δολοφονία στο Κουκάκι: Την Τετάρτη απολογείται ο 55χρονος
Εντωμεταξύ ο 55χρονος δράστης φαίνεται πως δεν έχει ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του, καθώς δεν ζήτησε συγγνώμη ενώ αρκέστηκε να πει «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και για τη μάνα μου». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ζήλευε παθολογικά την εν διαστάσει συζυγό του και θεωρούσε ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…», φέρεται να είπε το βράδυ κατά το οποίο συνελήφθη.

Ο 55χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που του ασκήθηκε απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παράλληλα σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

 

newsbomb.gr

Shares