Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στο Διόνυσο: Μετανιωμένος δηλώνει ο 77χρονος δράστης…

Ενώπιον του ανακριτή θα παρουσιαστεί την Πέμπτη για να απολογηθεί ο δράστης του εγκλήματος στον Διόνυσο…

Ο 77χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, κ. Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα σε βάρος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο 77χρονος ήταν με μάσκα οξυγόνου, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.

To χρονικό

Το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε γραφείο του Δήμου Διονύσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένα άτομο.

Ο 77χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο του Δήμου Διονύσου στον τομέα ύδρευσης μέσα στο γραφείο του.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπική διένεξη και τσακωμό μεταξύ των δύο ανδρών για κάποιο ζήτημα που αφορούσε στην ύδρευση.

Ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε μια φορά το θύμα στο κεφάλι.

Αμέσως μετά, συνελήφθη.

Τι δήλωσε στο CNN Greece o δήμαρχος Διονύσου

Όπως δήλωσε στο CNN Greece o δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε προβλήματα με υπέρογκους λογαριασμούς που λάμβανε και κατηγορούσε το Δήμο.

Ωστόσο, διαπιστωμένα, το πρόβλημα οφειλόταν σε διαρροή που είχε ο ίδιος στο σπίτι του και όχι σε κάποιο λάθος του Δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Ο δήμαρχος Διονύσου , δήλωσε, μάλιστα, ότι ο 77χρονος «είχε ψυχολογικά προβλήματα».

«Είμαι συντετριμμένος από το γεγονός. Από ό,τι μάθαμε ο ηλικιωμένος είχε ψυχολογικά προβλήματα και συχνά – πυκνά διαμαρτυρόταν για τη διαρροή και ερχόταν στον Δήμο και έκανε παράπονα».

cnn.gr

Shares