Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δολοφονία Παλαιό Φάληρο: «Πως κυκλοφορούσε ελεύθερος ο αδερφοκτόνος» απορούν φίλοι και γνωστοί! Άφαντος ο δράστης….

Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι της δολοφονίας λένε φίλοι και γνωστοί της δασκάλας. Αναζητείται ακόμη από τις αρχές ο αδερφοκτόνος στο Παλαιό Φάληρο. Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος με τόσο προβλήματα λέει η γειτονιά. Πιο έντονες οι ενοχλήσεις του δράστη την τελευταία εβδομάδα λέει σύμφωνα με τον σύντροφο της γυναίκας.


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την δολοφονία της 53χρονης δασκάλας από τον ίδιο της τον αδερφό στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο στο δρόμο, πολύ κοντά στο σπίτι της και ως δράστης του φονικού φέρεται ο αδερφός της, με τον οποίο, όπως ανέφεραν από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, είχε έντονο καυγά λίγο πριν δεχτεί τη μαχαιριά στην πλάτη.

Ο αδερφοκτόνος αναζητείται ακόμη από τις αρχές ενώ όπως αναφέρουν μάρτυρες ο λόγος της δολοφονίας δεν ήταν οικονομικός η για λόγους κληρονομιάς αλλά η ψυχολογική κατάσταση του δράστη, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Η άτυχη γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του αδερφού της, ενώ είχε προσπαθήσει να τον κλείσει σε ίδρυμα χωρίς όμως επιτυχία. Φίλοι και συνάδελφοι της δασκάλας κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με ακέραιο χαρακτήρα, υψηλού καθήκοντος στη δουλειά της, η οποία αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα από τον αδερφό της.

 

 

 

Της είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου, την είχε χτυπήσει στο σχολείο και τον τελευταίο καιρό την ενοχλούσε ακόμη περισσότερο, όπως αποκάλυψε ο σύντροφός της.

“Μας είχε πει πως με τον αδερφό της βλέπονταν μέσω δικηγόρων”
Μια συνάδελφος της άτυχης γυναίκας δηλώνει στο newsit: “Ήμουν συνάδελφος της και την γνωρίζω από το 1989, αμέσως μετά τις σπουδές μας. Είμαστε και γείτονες. Είχαμε στενή επικοινωνία αλλά όχι αυτές τις ημέρες καθώς έλειπα εκτός Αθηνών. Είμαι συντετριμμένη. Ένα άτομο άψογο στη δουλειά της, με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, πολύ σοβαρή γυναίκα, πολύ αγαπητή.

 

 

Δεν γνωρίζαμε κάτι για τις διαφορές με τον αδερφό της, είχε επιλέξει να μην πει τίποτα ούτε σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος. Είχε μεταφέρει γενικά πως είχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα. Για τον αδερφό της πως βλεπόντουσαν μέσω κάποιων δικηγόρων, αλλά όχι πως είχε τέτοιο θέμα βίας”.

“Πως κυκλοφορούσε ελεύθερος αυτός ο άνθρωπος;”
Στο newsit.gr μίλησε ένας στενός φίλος και γείτονας της άτυχης δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος τόνισε και αυτός η γυναίκα δεχόταν απειλές για τη ζωή της και εξέφρασε την απορία του, πως ένας άνθρωπος με τόσα ψυχολογικά προβλήματα κυκλοφορούσε ελεύθερος.

“Ο αδερφοκτόνος έκοψε το νήμα της ζωής της χθες στις 21.00 και έφυγε ένας άνθρωπος για τον οποίο ήδη θλίβεται όλο το Παλαιό Φάληρο. Είχαμε την τελευταία επικοινωνία χθες στις 7 το απόγευμα με τη σύζυγό μου, με την οποία ήταν φίλες. Είχε την κόρη μας στην πρώτη δημοτικού, και μάλιστα την είχαμε καλέσει για καφέ. Δυστυχώς δεν μπόρεσε και είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε”.

 

 

Όπως τονίζει “εμείς το μάθαμε το πρωί από την τηλεόραση και ψάξαμε να την βρούμε γιατί είχε ραντεβού με τη σύζυγο γιατί είχε ραντεβού με τη σύζυγο γύρω στις 10 για να αγοράσουν κάποια μπλουζάκια για το σχολείο και τελικά μάθαμε πως είχε ήδη σκοτωθεί και δολοφονηθεί από τον αδερφό της. Μια μέρα πριν το Πάσχα είμαστε παρέα, φάγαμε, ήπιαμε, τα είπαμε και δυστυχώς συνέβη τούτο που συνέβη”.

“Στους συγκατοίκους της στην πολυκατοικία είχε εκφράσει το πρόβλημα πως κινδύνευε η ζωή της από αυτόν τον άνθρωπο τον αδερφό της, ο οποίος επανειλημμένως της είχε κόψει τα λάστιχα, πήγε στο σχολείο και την χτύπησε, είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Πως αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος έξω, η ίδια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάσει στο σπίτι της και αυτό αποδεικνύει ποια ήταν η σχέση τους. Δεν υπήρχαν κληρονομικές διαφορές, ψυχολογικά προβλήματα είχε ο αδερφός της”, δήλωσε ο γείτονας και φίλος της 52χρονης δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

“Την ενοχλούσε περισσότερο την τελευταία εβδομάδα” λέει ο σύντροφος της δασκάλας
Στο σημείο έφτασε και ο σύντροφος της άτυχης δασκάλας που μένει στην επαρχία, χωρίς ωστόσο να μιλήσει στις κάμερες. Ο συντετριμμένος άνδρας ήρθε για την κηδεία της συντρόφου της και τόνισε πως οι διαφορές με τον αδερφό της δεν ήταν οικονομικής φύσεως, αλλά ο αδερφοκτόνος ήταν διαταραγμένος ψυχολογικά χωρίς α είναι καθορισμένη η ψυχική του διαταραχή.

Την απειλούσε και καυγάδιζε μαζί της για ψιλοπράγματα διαφορετικής φύσεως κάθε φορά, ενώ η άτυχη γυναίκα είχε προσπαθήσει με εισαγγελική παραγγελία να τον απομονώσει σε κάποια ψυχιατρική κλινική αλλά την είχαν συμβουλεύσει κάποιοι ψυχολόγοι ,με τους οποίος μιλούσε σχετικά με το θέμα, να μην το κάνει γιατί αυτό θα μπορούσε να γίνει μπούμερανγκ. Θα μπορούσε δηλαδή να εξαγριώσει περισσότερο τον αδερφό της. Επίσης ανέφερε πως την τελευταία εβδομάδα είχε δεχθεί περισσότερες ενοχλήσεις από αυτόν και ήταν πολύ προβληματισμένη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Έφη Κουλοχέρη

newsit

Shares