Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δολοφονία Καβάλα: Ομολογία σοκ – Βοήθησα τον γιo μου να ρίξει τον 42χρονο στο αρδευτικό κανάλι

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της δολοφονίας του επιχειρηματία, Γιώργου Γρηγοριάδη ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών.


Οι αστυνομικοί – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kavalapost.gr – προχώρησαν στην προσαγωγή δύο υπόπτων, με τον έναν εξ αυτών να φέρεται ότι έχει ομολογήσει, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών προσήχθη και η ηλικιωμένη μητέρα του 50χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη η οποία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ομολόγησε ότι βοήθησε τον γιο της να βάλει το άψυχο σώμα του 42χρονου στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να το πετάξει ο δράστης στο αρδευτικό κανάλι.

Από την πρώτη στιγμή, δε, που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Ο 50χρονος, Ελληνοπόντιος στην καταγωγή, όπως και το θύμα, κατοικούσε στο ισόγειο του απέναντι σπιτιού από αυτό που ανακαίνιζε ο 42χρονος επιχειρηματίας, ενώ στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του. Άνδρες της Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Καβάλας, παρακολουθούσαν στενά τον φερόμενο ως δράστη και μετά από τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών έφτασαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνε με πληροφορίες, ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα, ο οποίος οδήγησε στο να πιαστούν τα χέρια -εξ ου και οι εκδορές στο πρόσωπο του άτυχου Γρηγοριάδη- ήταν η βασική πληροφορία-μαρτυρία κατοίκων η οποία οδήγησε τους αστυνομικούς στον δράστη.

Μετά τον διαπληκτισμό, ο 42χρονος επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι στο οποίο εργάζονταν και τότε δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα από τον φερόμενο ως δράστη με αιχμηρό αντικείμενο, με τα κίνητρά του να μην έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ενώ η μητέρα του φέρεται να τον βοήθησε να καθαρίσει το σημείο της ασφάλτου το οποίο ποτίστηκε με το αίμα του Γρηγοριάδη.

Μητέρα και γιος θα οδηγηθούν το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2020 στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: kavalapost.gr

 

Shares