Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δολοφονία Ιόλης Χατζηλύρα: Στα χέρια της Αστυνομίας 34χρονος….

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο 34χρονος Μπράντλεϊ Έντουαρτς ο οποίος αναζητείτο για την άγρια δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα, της 26χρονης Κύπριας που διέμενε στην Αυστραλία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «έχει» τον 34χρονο και τον ανακρίνει για την άγρια δολοφονία της Ιόλης, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, να υπάρξει κάποια παραπάνω ενημέρωση για το αν είναι αυτός ο δράστης ή όχι.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Ιόλη Χατζηλύρα εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες νεκρή, σχεδόν γυμνή, γεμάτη μώλωπες και αίματα σε πάρκο της πόλης Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έκανε λόγο για ύποπτο θάνατο μιας και όλα έδειχναν άγρια δολοφονία.

Μετά από έρευνες η αστυνομία κατέληξε ότι ο 34χρονος έχει σχέση με τη δολοφονία της νεαρής και για αυτό έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ύποπτο να κρατάει την τσάντα της αδικοχαμένης νεαρής και να περπατάει νευρικά.

https://twitter.com/QldPolice/status/1170569027942436864

Λίγες ώρες μετά η Ιόλη εντοπίστηκε ημίγυμνη μέσα σε μία λίμνη αίματος, πεταμένη γεμάτη μώλωπες σε θάμνο του πολυσύχναστου πάρκου του Μπρϊσμπειν.

 

Η Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, από γονείς Ελληνοκύπριους. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο το 2014 και οι συγγενείς της ζουν στην Κύπρο.

 

newsbeast.gr

Shares