Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Γραικού -Το απίστευτο ξέσπασμα της χήρας του κτηνοτρόφου: « Ο δράστης πουλούσε πολύ το σενάριο της ξανθιάς που τον σκότωσε»….

Η χήρα του Δημήτρη Γραικού περιγράφει τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο της παράπονο, η οργή για τον δολοφόνο και η αποκάλυψη που για εκείνη ήταν λυτρωτική…

Η χήρα του 59χρονου, Δέσποινα Γραικού, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην Τατιάνα Στεφανίδου, για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος που πάγωσε τη Θεσσαλονίκη.

Για τον άνθρωπο που ομολόγησε ότι τον έθαψε, τα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων αλλά και για τα συναισθήματά της.

«Είναι μια κτηνωδία που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα μιλήσει την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του συζύγου μου και το έπαιζε ανήξερος».

«Στα ΜΜΕ πουλούσε η ξανθιά η χήρα που βγήκε να ψάξει τον άντρα της.

Πιο πολύ πουλούσε να τον έχω σκοτώσει εγώ. Εγώ όμως δεν έχω πειράξει στη ζωή μου ούτε μυρμήγκι.

Δεν θέλω να θυμάμαι τι πέρασα επί 2,5 χρόνια με όλα αυτά που γράφονταν και ακούγονταν» λέει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Τα παιδιά μου δεν πίστευαν ποτέ ότι έχω κάνει κάτι. Όμως όλα όσα γράφονταν σίγουρα δεν τους περνούσαν απαρατήρητα.

Δυστυχώς η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν μια λύτρωση για μένα».

Η Δέσποινα Γραικού ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. «Για όλα όσα πέρασα δεν άκουσα ποτέ ούτε μία συγγνώμη» λέει μεταξύ άλλων…

Ο Αλέξης Κούγιας για τη δολοφονία Γραικού
O δικηγόρος της οικογένειας του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε νέα στοιχεία αναφορικά με τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία.

Μιλώντας στον ANT1 τόνισε ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν προβληματισμούς, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος το πτώμα του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε, στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Ακόμη υπογράμμισε ότι η σύζυγος του θύματος έως και την αποκάλυψή της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού αντιμετώπιζε προβλήματα από την οικογένεια του καθώς πίστευαν ότι εμπλέκεται στο έγκλημα.

Πηγή: newsit

Shares