Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Δείτε τις αποκαλυπτικες φωτογραφίες: Διαλυμένο αυτοκίνητο πωλείται ξανά σε «άριστη κατάσταση”…

Φωτογραφικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ του Newsauto.gr σχετικά με αυτοκίνητα που αντί για διάλυση επανακυκλοφορούν στους δρόμους.

Πολλές φορές έχουμε γράψει για αυτοκίνητα που προέρχονται από τρακάρισμα αντί για καταστροφή ξαναβγαίνουν στους ελληνικούς δρόμους!

Τα ρεπορτάζ πολλά και οι αποκαλύψεις ακόμη περισσότερες όμως όπως αποδεικνύεται τίποτα δεν σταματά τους επιτήδειους φανοποιούς, ιδιοκτήτες συνεργείων αλλά και ιδιώτες μπροστά στο κέρδος έστω και αν μπορεί να στοιχίσει τη ζωή κάποιου άλλους ανυποψίαστου καταναλωτή.


Παράλληλα η ανυπαρξία τιμωρίας σε περίπτωση γυρισμένων χιλιομέτρων, τρακαρισμένων αυτοκινήτων τα οποία έχουν αγοραστεί έναντι πινακίου φακής και επισκευαστεί με προχειρότητα με στόχο το υψηλό κέρδος αδιαφορώντας για την ασφάλεια των επιβατών έχουν δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα στην αγορά.


Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Newsauto.gr αναγνώστης μας φαίνεται ξεκάθαρα η καλοστημένη κομπίνα που έχουν στήσει κάποιοι οι οποίοι δεν διστάζουν να θυσιάζουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές στο βωμό του χρήματος.

Όπως μπορείτε και εσείς να διακρίνεται στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων τα οποία έχουν μετατραπεί σε άμορφες μάζες!

Πρόκειται για μια μετωπική σύγκρουση μεταξύ ενός Opel Corsa και ενός Hyundai Getz. Η σύγκρουση πρέπει να ήταν πολύ σφοδρή αλλά ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ωστόσο και τα δύο αυτοκίνητα έπαθαν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές και σύμφωνα με πληροφορίες οι ασφαλιστικές εταιρείες τα έκριναν ασύμφορα προς επισκευή!

Ο ένας ιδιοκτήτης αποζημιώθηκε με μετρητά ενώ ο άλλος που προκάλεσε και το ατύχημα αποφάσισε να το πουλήσει κυρίως για… ανταλλακτικά το κατεστραμμένο Corsa καθώς η επισκευή του κόστιζε υψηλότερα από ότι να το αγοράσει κανείς καινούριο!

Έτσι λοιπόν το πούλησε σε κάποιον ιδιοκτήτη συνεργείου και φανοποιείου έναντι λίγων εκατοντάδων ευρώ και μάλιστα είπε στον ιδιοκτήτη ότι το θέλει για ανταλλακτικά.
Ωστόσο για κακή του τύχη λίγους μήνες αργότερα το διαλυμένο Corsa εμφανίστηκε να πουλιέται μέσω γνωστή ιστοσελίδας με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έναντι 5.000 ευρώ!

 


Η αγγελία (βρίσκεται μέχρι και αυτή τη στιγμή σε site πώλησης αυτοκινήτων) μάλιστα ανέγραφε χαρακτηριστικά ότι: «Το αυτοκίνητο είναι σε αρίστη κατάσταση!».

Ο αναγνώστης του Newsauto.gr αμέσως κοινοποίησε τις φωτογραφίες του πρώην διαλυμένου οχήματός του στα social media μήπως και γλιτώσει κανέναν ανυποψίαστο καταναλωτή από την απόκτηση ενός διαλυμένου οχήματος!

Παράλληλα σε επιστολή του προς το Newsauto.gr επισημαίνει ότι: «Είναι δυνατόν να συμβαίνουν ακόμα τέτοια πράγματα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας;

Κοιτάξτε τις φωτο από το τρακάρισμα του Corsa με πινακίδα —- και μετά ρίξτε μια ματιά στο προς πώληση ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ Corsa, όπως αυτό διαφημίζεται σε ιστοσελίδα με αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων.

Απορώ εάν ο άμοιρος αγοραστής κατορθώσει να βγει ζωντανός τη πρώτη φορά που θα το οδηγήσει.
Έλεος!!!

Προσωπικά δεν γνωρίζω τι μπορεί κανείς να κάνει σε αυτή την περίπτωση στην Ελλάδα αλλά επειδή διαβάζω το Newsauto.gr Και γνωρίζω ότι τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και θέματα με απατεώνες στο χώρο του αυτοκινήτου δίνεται ιδιαίτερη σημασία σκέφτηκα πως με αυτό τον τρόπο ίσως αποτρέψουμε την πώληση του διαλυμένου αυτοκινήτου από τον ασυνείδητο έμπορο εγκληματία. Άλλωστε πολλοί νέοι άνθρωποι θα πιστέψουν ότι βρήκαν ευκαιρία σε καλή τιμή και άριστη κατάσταση ενώ στην πραγματικότητα θα οδηγούν ένα άκρως επικίνδυνο αυτοκίνητο.»

 

newsauto

Shares