Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Δείτε την ανακατασκευή μίας Ferrari σε λίγα λεπτά….(εικόνες,βίντεο)

Μέσα σε λίγα λεπτά μία σχεδόν κατεστραμμένη Ferrari 488 Spider γίνεται καινούργια από την Copart.

Η εταιρία Copart ειδικεύεται στην αγορά, πώληση και ανακατασκευή (αν χρειάζεται) οχημάτων από κατασχέσεις ή ζημιές από ασφαλιστικά συμβόλαια. Οι επισκευές ποικίλλουν από το όχημα στο όχημα, αλλά τα αυτοκίνητα μετά από αυτές πωλούνται (μέσω δημοπρασιών κυρίως) σε σχετικά προσιτές τιμές ανάλογα με τη μάρκα, το μοντέλο και την κατάσταση.

Φυσικά, χρειάζεται πολύ δουλειά για να πληροί το αυτοκίνητο τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας και αυτό φαίνεται στο όπου για την επισκευή του supercar συνεργάζονται οι μηχανικοί της LNC Collision και της Car Customization.

Το κλιπ δείχνει ότι η εταιρεία παρέλαβε την Ferrari 488 Spider με πολλές φθορές στο εμπρός κομμάτι μετά από ατύχημα. Φυσικά οι επισκευές ξεκίνησαν αφού οι μηχανικοί της Copart βεβαιώθηκαν, πως δεν έχει χαθεί η δομική ακαμψία του αμαξώματος. Το υπόλοιπο όχημα φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η επισκευή δεν ήταν εύκολη αφού έπρεπε να αγοραστούν όλα τα εξαρτήματα / ανταλλακτικά από το Maranello.

Το video επικεντρώνεται στη διαδικασία ανακατασκευής και ξεκινά με τους εργαζόμενους να αφαιρούν το κατεστραμμένο εμπρός τμήμα. Μόλις έγινε αυτό, επισκεύασαν και συγκόλλησαν τα νέα κομμάτια πάνω σε αυτά που δεν είχαν υποστεί ζημιά. Το αυτοκίνητο αρχίζει να διαμορφώνεται με τα ράμφη (σπάνιο ανταλλακτικό) να αντικαθιστούν τα παλιά κατεστραμμένα κομμάτια. Ακολουθούν η εγκατάσταση του προφυλακτήρα των εμπρός φτερών και του παρμπρίζ. Στη συνέχεια η Ferrari βάφεται και γίνεται η εγκατάσταση νέο εσωτερικό καθώς οι αερόσακοι είχαν «ανοίξει» μετά το ατύχημα.

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σχεδόν καινούργιο υπέροχο και οι περισσότεροι μελλοντικοί αγοραστές πιθανότατα δεν θα καταλάβουν ότι το αυτοκίνητο είχε εμπλακεί σε σύγκρουση. Θυμηθείτε πως η εμπλοκή των supercars όπως η Ferrari 488 Spider σε ατύχημα είναι για κάποιους η μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα dream car αφού πωλείται σε (πολύ) χαμηλή τιμή.

 

 

newsauto

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares