Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δείτε τί έλεγε ο Α. Γεωργιάδης το 2015 για την ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! Σήμερα συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τί έλεγε ο Α. Γεωργιάδης το 2015 για την ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! Σήμερα συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί κι αν σήμερα η Νέα Δημοκρατία βάζει τον υπουργό επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει για λαθρομετανάστευση ώστε να ρίχνει στάχτη στα μάτια στους πατριώτες που…

την στήριξαν στις περασμένες εκλογές, παρά την ρητορική η αλήθεια είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει συνταχθεί 100% με την πολιτική της κυβερνήσεως στο θέμα της λαθροεισβολής.

Μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρον να δει κανείς τα όσα έλεγε ο Άδωνις όσο η Ν.Δ. στην αντιπολίτευση. Όπως ορκιζόταν κάποτε ότι δεν θα αποκαλέσει τα Σκόπια “Βόρεια Μακεδονία” και το έπραξε έτσι έκανε και στο μεταναστευτικό.

Νέα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του Άδωνι! Τώρα τα Σκόπια έγιναν… «Β. Μακεδονία»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για παράδειγμα δείτε τί έλεγε το 2015 για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που σήμερα τη συνεχίζει η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει:

Δείτε τί έλεγε ο Α. Γεωργιάδης το 2015 για την ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! Σήμερα συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι προφανές ότι τότε μας… “δούλευε” κανονικότατα αφού σήμερα που επιχειρείται η επιβολή των λαθρομεταναστών τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Άραγε είναι περήφανοι όσοι τον ψήφισαν;…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares