Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΚ…

Η άνοδος της πατριωτικής δύναμης του τόπου, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του Κυριάκου Βελόπουλου, όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερο τρόμο προκαλεί στο σύστημα της διαφθοράς και της εθελοδουλίας.

Αφού τρόμαξε η πρώτη εμφάνιση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις δημοσκοπήσεις, με σταθερή αυξητική πορεία και με διαφαινόμενη την πανηγυρική είσοδο στην Βουλή, ο πόλεμος εντάθηκε και άρχισαν τα παιχνίδια με τις δημοσκοπήσεις.

opinion06

Σε παλαιότερη πανελλαδική δημοσκόπηση, συγκεκριμένα στις 15-19 Απριλίου, η εταιρία Opinion Poll είχε δώσει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ το ποσοστό του 2,7%.

Σε νέα έρευνα της ίδιας εταιρίας για την Μακεδονία, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει πολύ “βολικά” υποβαθμιστεί.  Για την περίοδο 20-23 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, δηλαδή με μία ημέρα διαφορά, τα ποσοστά έχουν “μαγικά” μειωθεί στο 2,5%.

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι πως στην έρευνα της Opinion Poll για το Δήμο Θεσσαλονίκης, περιοχή όπου υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στο κόμμα.  Δείτε ττο γράφημα:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει εξαφανιστεί μέσα σε ένα διογκωμένο “άλλο” του 8%…

Η ίδια εταιρία είχε παλαιότερα δώσει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,3% στον Δήμο Κατερίνης.

Η αναίσχυντη παραπληροφόρηση, που στοχοποιεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του πολιτικού κατεστημένου απέναντι σε μία λαϊκή, πατριωτική δύναμη κάθαρσης και αντίστασης, δεν θα περάσει.  Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, με την ψήφο του λαού η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα μπει πανηγυρικά στην Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο, και μαζί της η φωνή των οργισμένων, αποφασισμένων Ελλήνων.

 

Shares