Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δείτε από που “ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ” η ΕΚΤΙΝΑΞΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από που "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" η ΕΚΤΙΝΑΞΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έκαναν χθες όλο το εγχώριο σύστημα να παραμιλάει με το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε (σε σύγκριση με τα όσα έλεγαν οι δημοσκόποι).

Παρότι τα ΜΜΕ προσπαθούν εντέχνως να συγκρίνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με τη Χρυσή Αυγή, για να βοηθήσουν έμμεσα τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο, αποστομώνοντάς τους.

Πρώτα απ’ όλα χθες αποδείχτηκε ότι πολλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 επέλεξαν αυτή τη φορά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, κάτι που δείχνει ότι το κόμμα αυτό ήρθε για να ενώσει τους Έλληνες κι όχι να τους διχάσει, όπως κάνουν σήμερα τα συστημικά κόμματα.

Δείτε τα στοιχεία:

Επιπλέον, σήμερα παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel μία κάρτα στην οποία αποδεικνύει τα όσα σας είπαμε παραπάνω. Ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πήρε ψηφοφόρους από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, από το πιο δεξιό ως το πιο αριστερό.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά τα έλαβε από την Ένωση Κεντρώων, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και από τη Χρυσή Αυγή.

Η Χ.Α. είναι γνωστό ότι είναι ένα ναζιστικό κόμμα και πολλοί ψηφοφόροι την είχαν επιλέξει λόγω της οργής κατά του πολιτικού συστήματος και του αδιεξόδου που ένοιωθαν ότι βρίσκονταν.

Πλέον, με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στον πολιτικό χάρτη τα πράγματα αλλάζουν και το υγιές κομμάτι των ψηφοφόρων άλλαξε στάση. Και θα ακολουθήσουν περισσότεροι στο μέλλον.

Δείτε τα στοιχεία της Pulse για τις εισροές ψηφοφόρων προς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου:

Δείτε από που "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" η ΕΚΤΙΝΑΞΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος, θυμίζουμε την δήλωση που έκανε σήμερα ο Κ. Βελόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό Star ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ήρθε για να ενώσει τους Έλληνες, κι όχι να τους βάλει ξανά στη λογική δεξιάς κι αριστεράς. “Πρώτα οι Έλληνες” θα πει χαρακτηριστικά:

Κ. Βελόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Star: "Ήρθαμε για να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τους Έλληνες"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 27. Mai 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares