Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Διώκεται ο Χριστιανισμός – Αφαίρεσαν τον σταυρό από Δημαρχείο επειδή “ενοχλούσε”!

Στη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της G-7 στο Μίνστερ, ο σταυρός του Συμβουλίου αφαιρέθηκε από την ιστορικά σημαντική Αίθουσα Ειρήνης – κατόπιν αιτήματος του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εξωτερικών από την Annalena Baerbock (Πράσινοι). Η Ένωση επικρίνει την προσέγγιση ως «ξεχασμένη παράδοση και ιστορία» και «πεισματική».

Μετά από αίτημα της Annalena Baerbock (Πράσινων) από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών, ο σταυρός του Συμβουλίου, ηλικίας 482 ετών, αφαιρέθηκε από το Peace Hall του ιστορικού δημαρχείου της πόλης στη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της G-7.

Αυτό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της διοίκησης της πόλης του Μύνστερ όταν ρωτήθηκε από το WELT. Το Hall of Peace στο Münster είναι ένας τόπος εξαιρετικής ιστορικής σημασίας για τη χριστιανική Ευρώπη και τις εκκλησίες. Η Ειρήνη της Βεστφαλίας, που τερμάτισε τον Τριακονταετή Πόλεμο, διαπραγματεύτηκε εκεί πριν από περισσότερα από 370 χρόνια.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας συναντήθηκαν εκεί αυτήν την Παρασκευή και την Πέμπτη για να συζητήσουν τις συνέπειες της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία για την Ευρώπη, τη διατλαντική συνεργασία και τη διεθνή τάξη. Η Γερμανία ασκεί την προεδρία μέχρι το τέλος του έτους, οπότε οικοδεσπότης είναι η Μπάερμποκ.

 

πηγή: welt.de

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares