Παρασκευή , 18 Οκτώβριος 2019

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΚΑΪ: 6ο κόμμα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις έχουν ανοδική πορεία.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου είναι 6ο κόμμα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 2%. Να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΙ έχει εξαπολύσει «πόλεμο» στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ωστόσο, η δυναμική του κόμματος δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ αποσπά το 33%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5%. Αμφότερα τα δύο κόμματα έχουν χάσει μισή μονάδα σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση του Δεκεμβρίου, δηλαδή φαίνεται να έχουν υποστεί την ίδια φθορά κατά την κορύφωση της διαδικασίας κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία βρίσκεται στο 8%, ενισχύοντας την θέση της κατά μία μονάδα. Έπονται το Κίνημα Αλλαγής (6,5%) και το ΚΚΕ (6%), που αμφότερα έχουν απωλέσει μισή μονάδα.

Ακολουθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με 2%, αφήνοντας πίσω της τους ΑΝΕΛ με 1%.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ελληνικός λαός απορρίπτει το σάπιο σύστημα της αριστερο-δεξιάς.

Oι Έλληνες πολίτες δείχνουν την αποστροφή τους στο παρόν πολιτικό τοπίο και ζητάνε μια μεγάλη και ελληνική αλλαγή.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παραμένει το μόνο σοβαρό κόμμα με προτάσεις και πρόγραμμα για την Ελλάδα του αύριο.

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο να μας σχολιάσει τη δημοσκόπηση, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι πάγια θέση του να μην σχολιάζει δημοσκοπήσεις.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλπάζει και τίποτα δεν τη σταματά.

Πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ.

Στα υπόλοιπα της δημοσκόπησης, Το 62% των πολιτών δήλωσε πως με βάση τα όσα γνωρίζει ή έχει ακούσει θεωρεί την συμφωνία των Πρεσπών «μάλλον κακή» ή «σίγουρα κακή», ενώ θετική γνώμη διατύπωσε το 27%. Ακόμα και στους κόλπους των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι περισσότεροι στηρίζουν την συμφωνία, η «θετική» πλειοψηφία είναι σχεδόν οριακή (53%).

Το 30% απάντησε πως θεωρεί αρκετά πιθανό έως βέβαιο το ενδεχόμενο άμεσης προσφυγής σε πρόωρες κάλπες, ενώ το 39% το χαρακτήρισε λίγο έως πολύ απίθανο. Ένα 19% έκανε λόγο για «μέτρια» πιθανότητα.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 20 και 22 Ιανουαρίου, δηλαδή μετά το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος την περασμένη Κυριακή και λίγες ημέρες πριν την αυριανή ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Το δείγμα ήταν 1.326 ενήλικες με δικαίωμα ψήφου.

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα ΕΔΩ

Νέα δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί πρόβλημα στο σύστημα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares